Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Απαραίτητες οι αλυσιδες στα ορεινά της Μακεδονίας

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Σερρών-Προμαχώνα, μετά τη γέφυρα του Πετριτσίου, λόγω της χιονόπτωσης που εξακολουθεί ακόμη στην περιοχή.

Σύμφωνα με την τροχαία Σερρών, οι οδηγοί που κινούνται προς τον μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα, θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρα προσεχτικοί λόγω των κινδύνων που προκύπτουν από την κακοκαιρία στην περιοχή.

Απαραίτητες για όλα τα οχήματα είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες και για τους οδηγούς που κινούνται στο οδικό δίκτυο Σερρών Λαϊλιά και Σερρών Βροντούς λόγω της χιονόπτωσης στις ορεινές περιοχές, ενώ τα εκχιονιστικά οχημάτων της Περιφερειακής Ενότητας ν. Σερρών είναι από νωρίς στους δρόμους προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Εθνικής Οδού Σερρών – Θεσσαλονίκης

Επίσης στη Φλώρινα είναι απαραίτητη η χρήση αλυσίδων σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού, ενώ στους νομούς Κοζάνης και Γρεβενών είναι καθαροί οι δρόμοι τόσο στο κομμάτι της Εγνατίας Οδού όσο και στους επαρχιακούς δρόμους, ωστόσο, απαιτείται η χρήση αλυσίδων προς τα ορεινά και προς το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας.

Στην Καστοριά είναι απαραίτητες οι αλυσίδες σε σημεία των επαρχιακών οδών Καστοριάς-Φλώρινας, μέσω Βιτσίου, Καστοριάς-Αμύνταιου, και Καστοριάς-Ιωαννίνων, μέσω του Νεστόριου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε