Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Απίστευτο! 12χρονο παιδί έπεσε μεθυσμένο σε κωματώδη κατάσταση

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Έχασε τις αισθήσεις του, στο κέντρο της πόλης – Η μεγάλη δόση αλκοόλ είχε προκαλέσει δηλητηρίαση στο αίμα του…

Ακόμα ένα ανήλικο παιδί βρέθηκε πολύ κοντά στον θάνατο, αυτή τη φορά στην Κομοτηνή. Ο λόγος για έναν 12χρονο, που βγήκε με την παρέα του για διασκέδαση. Χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό το κατάστημα που τους σέρβιρε τα ποτά, ο 12χρονος ήπιε βότκα και κάποια στιγμή ζαλίστηκε.

Έφυγαν και όπως γύριζαν το παιδί έχασε τις αισθήσεις του, στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης. Αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν ασθενοφόρο και το παιδί μεταφέρθηκε στο ”Σισμανόγλειο”. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε πέσει σε ημικωματώδη κατάσταση λόγω μέθης! Η μεγάλη δόση αλκοόλ είχε προκαλέσει δηλητηρίαση στο αίμα του, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει άμεσα η ζωή του.

 
Η κατάσταση του παιδιού ήταν εξαιρετικά σοβαρή και οι γιατροί ήταν έτοιμοι να το διασωληνώσουν για να διακομιστεί σε άλλο νοσοκομείο, αλλά χάρη στις ενέργειες που έκαναν σταθεροποιήθηκε και τελικά ξύπνησε μετά από πολλές ώρες.

Ο 12χρονος παραμένει για παρακολούθηση στην παιδιατρική κλινική, ενώ η αστυνομία αναζητά τους γονείς του για να εξακριβώσει πώς βρέθηκε το αγόρι σε τέτοια κατάσταση και αν έχουν ευθύνες για την πλημμελή εποπτεία του. Όλα αυτά σε ένα περιστατικό που ξυπνάει εφιαλτικές μνήμες, από τον θάνατο της 16χρονης Στέλλας στο Ρέθυμνο (διαβάστε εδώ για τη σχετική υπόθεση)

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε