Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Αποδοκίμασαν τον εκπρόσωπο του Βουλευτή Αλέξανδρου Κοντού στη σύσκεψη για το ΙΚΑ Ξάνθης! ΒΙΝΤΕΟ

Εικόνα από το ThrakiToday
Εικόνα από το ThrakiToday

Την αποδοκιμασία των παρευρισκόμενων στη σύσκεψη που διοργανώθηκε για το μέλλον του ΙΚΑ Ξάνθης στο ΕΒΕ, μετά και την απόλυση 7 εργαζομένων, εισέπραξε ο εκπρόσωπος του βουλευτή Ξάνθης Αλέξανδρου Κοντού, όταν ανέβηκε στο βήμα να μιλήσει.

Όπως διαβάζουμε στο ThrakiToday, οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκεια τους τόσο απέναντι στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Κοντού όσο και για τους κυρίους Σαλτούρο και Ζεϊμπέκ, στους οποίους καταλόγισαν ευθύνες για την αποδυνάμωση του ΙΚΑ Ξάνθης.
Παράλληλα σχολίασαν καυστικά το γεγονός πως και οι τρεις βουλευτές του Νομού επέλεξαν, ενδεχομένως από τον φόβο των αποδοκιμασιών, να απέχουν από τη σύσκεψη.

Μάλιστα, όταν εκπρόσωπος του κυρίου Κοντού ανέβηκε στο βήμα να μιλήσει, οι τόνοι ανέβηκαν με το ακροατήριο να αντιδρά, ενώ μερικοί εκ των παρευρισκόμενων εργαζόμενων άρχισαν να τους φωνάζουν.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος των δημοτικών υπαλλήλων Ξάνθης κ. Δημήτρης Γαλανόπουλος, ο οποίος επιτέθηκε τόσο στον κ. Κοντό όσο και στον κ. Σαλτούρο, λέγοντας πως “βουλευτές σαν τον κ. Κοντό και τον κ. Σαλτούρο θα έπρεπε να ντρέπονται και όχι να στέλνουν εκπροσώπους”, θεωρώντας πως οι πολιτικές του Μνημονίου ευθύνονται για τη σημερινή εικόνα του ΙΚΑ Ξάνθης, αλλά και γενικότερα των υπηρεσιών της περιοχής.

Δείτε τα βίντεο του ThrakiToday:

Διαβάστε ακόμα:

Ελεύθεροι οι αγρότες που συνελήφθησαν στην Ανθήλη – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο έξω από τα δικαστήρια

Έγκλημα στην Ιστιαία! Έδεσαν και φίμωσαν ανυπεράσπιστη γριούλα – ΦΩΤΟ

Τουλάχιστον 11 καταστηματάρχες θύματα των εκβιαστών της Εύβοιας – ΦΩΤΟ

Καταγγέλλει ότι ο αδερφός της σκοτώθηκε σε καταδίωξη με αστυνομικούς

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε