Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Απόγνωση στην Αθηνών – Λαμίας! Κολλημένοι στα χιόνια οι οδηγοί [pics, vid]

Απόγνωση στην Αθηνών – Λαμίας! Κολλημένοι στα χιόνια οι οδηγοί [pics, vid]
ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Ο χιονιάς και η επιπολαιότητα των οδηγών για άλλη μια φορά έκλεισαν την εθνική οδό και μάλιστα μια ήμερα που κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων των Χριστουγέννων.

Στο ρεύμα από Αθήνα προς Λαμία από το Κάστρο και πάνω δεν κινείται τίποτα. Δεκάδες αυτοκίνητα μικρά και μεγάλα έχουν ακινητοποιηθεί, με αποτέλεσμα να έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων ενώ την ίδια ώρα το χιόνι πέφτει ασταμάτητα.

Ουρές και στο ρεύμα προς Αθήνα, όπου η κυκλοφορία γίνεται σημειωτόν. Από τις 3:00 το μεσημέρι η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας εξέδωσε απαγορευτικό για την κυκλοφορία φορτηγών στην εθνική οδό. Το απαγορευτικό ισχύει και για τα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

«Δίνουμε τιτάνια μάχη για να κρατηθεί ανοιχτός ο δρόμος. Έχουμε έντονη χιονόπτωση στο Μαρτίνο όπου έχουν διπλώσει νταλίκες και η τροχαία διακόπτει την κυκλοφορία προσωρινά για να τις μετακινήσουμε. Αναστέλλεται η είσπραξη διοδίων αμφίπλευρα για όσο η κατάσταση είναι δύσκολη σε Θήβα και Τραγάνα. Αυτή την ώρα επιχειρούν 60 εκχιονιστικά, αλατιέρες και φορτωτές άλατος. Είναι δύσκολα, αλλά όλοι οι φορείς δουλεύουν πυρετωδώς για να ελευθερώσουν το δρόμο και σε λίγη ώρα πιστεύω ότι θα δοθεί και το ρεύμα προς Λαμίας στην κυκλοφορία…», είπε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Οδού Γεράσιμος Μονοκρούσος στο LamiaReport.

Ανάμεσα στους εγκλωβισμένους, λίγο πριν το Μαρτίνο είναι και αναγνώστρια του newsIT.gr που μας έστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες. “Στο Μαρτίνο οι οδηγοί δίνουν μάχη” σημείωσε.

 

Πηγή: LamiaReport, newsIT.gr

 

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις