Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Άρωμα τρομοκρατίας στη ληστεία των Αγίων Θεοδώρων!

ΦΩΤΟ από το korinthostv
ΦΩΤΟ από το korinthostv

Οι ληστές φορούσαν καπαρντίνες και μάσκες. Πυροβόλησαν στον αέρα φεύγοντας και μετά… έκαψαν το αυτοκίνητο της διαφυγής τους. Όλα τα παραπάνω, έχουν χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε ενέργειες αντάρτικου πόλης…

και για το λόγο αυτό, για την πορεία των ερευνών ενημέρωνεται η Αντιτρομοκτατική, σύμφωνα με πληροφορίες.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας, για τον εντοπισμό των δραστών που λήστεψαν σήμερα το μεσημέρι υποκατάστημα τράπεζας, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. 

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη βρει καμένο, στη θέση Καμινάκι Αγίων Θεοδώρων, το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι δράστες. Η ένοπλη ληστεία έγινε λίγη ώρα πριν κλείσει το υποκατάστημα. Οι δυο δράστες μπήκαν στην τράπεζα, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες. 

Στη συνέχεια, πάντα με την απειλή των όπλων, πήραν περίπου 4.000 ευρώ από το ταμείο κι διέφυγαν με αυτοκίνητο, στο οποίο τους περίμενε συνεργός τους έξω από το υποκατάστημα. Φεύγοντας πυροβόλησαν στο αέρα προκειμένου, όπως εκτιμάται, να μην τους ακολουθήσει κάποιος. 

Στην συνέχεια εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο -αφού πρώτα του έβαλαν φωτιά ώστε να εξαφανίσουν στοιχεία- και επιβιβάστηκαν σε άλλο όχημα, που είχαν αφήσει στο σημείο.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου
Με στοιχεία: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε