Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Αρτέμης Σώρρας: Οπαδοί του στα δικαστήρια – Θα παραδοθεί η Βάια Ρουγκλίου; [pics, vids]

ΦΩΤΟ από youtube
ΦΩΤΟ από youtube

Οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα και της Ελλήνων Συνέλευσις έφτασαν με πούλμαν στα δικαστήρια και φωνάζουν συνθήματα υπέρ του αρχηγού τους. Όλα αυτά την ώρα που ένα νέο βίντεο για την υπόθεση, σαρώνει το διαδίκτυο…

To αδιαχώρητο στα δικαστήρια της Πάτρας καθώς εντός της ημέρας εκδικάζεται η αίτηση του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του για να έχει η έφεσή τους ανασταλτικό χαρακτήρα. Εκατοντάδες οπαδοι του καταζητούμενου από τις γύρω περιοχές έφθασαν με πούλμαν από νωρίς το πρωί και έχουν συγκεντρωθεί στο δικαστικό μέγαρο, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του αυτοαποκαλούμενου σωτήρα της χώρας.

Ο δικηγόρος του αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραδοθεί η Βάια Ρουγκλίου, που επίσης καταζτητείται. Η ίδια σε μήνυμά της, στην εκπομπή LiveNews του Νίκου Ευαγγελάτου, είχε στείλει μήνυμα την περασμένη Παρασκευή, ότι δεν φταίει σε τίποτα. Παράλληλα είχε πει ότι φοβάται να παραδοθεί εξαιτίας του ”κλίματος τρομοκρατίας” όπως είπε, που έχει διαμορφωθεί.

Μάλιστα κάποια στιγμή δόθηκε εντολή προς όλους να μην μιλάει κανείς στους δημοσιογράφους που ειχαν μεταβεί εκεί για το ρεπορτάζ.

Λίγες ώρες νωρίτερα πάντως, οι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα ανέβαζαν τον πήχη σε… άλλο επίπεδο! Η χιουμοριστική προσέγγιση των διαδοχικών ερευνών είναι κάτι μεταξύ Prison Break και Breaking Bad. Ο φυγάς αρχηγός Σώρρας ακόμα καταζητείται εξιτάροντας τους οπαδούς του στο Sorras TV να φτιάξουν μια «υπερπαραγωγή» που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει σειρές όπως τα Prison Break, Breaking Bad και X-Files.

Πηγή: patrastv.gr

 

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε