Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Αρχαία Ολυμπία:Μίλησε το DNA και αποκάλυψε τον εγκέφαλο της ληστείας του μουσείου!

ΦΩΤΟ από patrastimes.gr
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

Ο 50χρονος πρώην πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας, που στη φωτογραφία τον βλέπετε με ροζ πουκάμισο, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ληστείας που έκανε το γύρο του κόσμου…

Το DNA ταυτοποιήθηκε και δείχνει ως «εγκέφαλο» της συμμορίας αλλά και ως τον ένα από τους συμμετέχοντες της ληστείας που έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας. Ο λόγος για τον 50χρονο αλουμινοκατασκευαστή (με το ροζ πουκάμισο στην αρχική φωτό), ο οποίος φέρεται να έπαιξε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλη την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrastimes.gr, το γενετικό υλικό του 50χρονου ταυτοποιήθηκε από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και είναι αυτό που βρέθηκε επάνω σε ένα κομμάτι γάζας στη βαριοπούλα που χρησιμοποιήθηκε όταν έσπασαν τις προθήκες του Μουσείου.

Όπως αναφέρουν πηγές ο συγκεκριμένος παλαιότερα είχε διατελέσει και πρόεδρος ερασιτεχνικής ομάδας ποδοσφαίρου στην Αχαΐα. Να σημειωθεί πως οι τρεις συλληφθέντες θα παρουσιαστούν στις 11.00 το πρωί στον Ανακριτή Πάτρας για να απολογηθούν μετά την προθεσμία που ζήτησαν και έλαβαν.

Εξάλλου συνεχίζεται η αναζήτηση των δυο ακόμη Πατρινών που συμμετείχαν στη σπείρα, του 58χρονου συνταξιούχου και του 33χρονου πρώην υπαλλήλου φαρμακείου σε βάρος των οποίων έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Θεσσαλονίκη:Δάκρυα για τα ΚΤΕΛ-”Αν υπάρχει κράτος ας έρθουν να βάλουν πετρέλαιο”!

Ηλεία: Εργαζόμενοι κατέβαζαν πορνογραφικό υλικό στον υπολογιστή της υπηρεσίας τους!


Μυτιλήνη: Ο γύρος της Ανατολής με μεταχειρισμένη μηχανή-Φωτό και βίντεο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε