Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Αχαϊα: Απόπειρα αυτοκτονίας από απατημένο επιχειρηματία!

ΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από dete.gr

Προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του, καταναλώνοντας αρκετά ηρεμιστικά χάπια και σπάζοντας ένα τζάμι με το χέρι του!

Eπιχείρηση σωτηρίας για γνωστό νεαρό Πατρινό, που ασχολείται με το χώρο της διασκέδασης στήθηκε τα ξημερώματα της  Κυριακής (04-12-2011). Σύμφωνα με το dete.gr, ο ίδιος δεν μπόρεσε να αντέξει την πληροφορία περί της απιστίας εκ μέρους της ερωτικής του συντρόφου και αυτό τον οδήγησε στο να αποπειραθεί να δώσει τέλος στη ζωή του καταναλώνοντας αρκετά ηρεμιστικά χάπια και σπάζοντας ένα τζάμι με το χέρι του!

Ο νεαρός δεν έκανε την εμφάνισή του στο μαγαζί που δουλεύει. Επικαλέστηκε λόγους υγείας και ειδοποίησε δυο φίλους του για να του κάνουν παρέα στο σπίτι του. Κάθισαν μέχρι αργά τη νύχτα αλλά κάποια στιγμή θεώρησαν πως είχε ξεπεράσει το αρχικό στάδιο του πόνου και ότι πλέον μπορούσε να κοιμηθεί ήσυχος.

Έτσι τον καληνύχτισαν κι έφυγαν, αλλά στην πορεία διαψεύστηκαν. Μερικά λεπτά αργότερα τον κάλεσαν στο κινητό του για να διαπιστώσουν πως ήταν καλά, όμως εκείνος δεν απαντούσε. Έτσι ξαναγύρισαν εσπευσμένα στο σπίτι του και άνοιξαν με τα δεύτερα κλειδιά που είχε ο ένας εξ αυτών. Ο νεαρός ήταν πεσμένος στο πάτωμα ημιαναίσθητος, ενώ το ένα του χέρι ήταν γεμάτο στα αίματα.

Οι φίλοι του κάλεσαν ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ευτυχώς ξεπέρασε τον κίνδυνο. Ακόμα και στο χέρι, με το οποίο είχε δώσει δυνατή γροθιά στο παράθυρο του σπιτιού του και θα μπορούσε να είχε κόψει ακόμα και αρτηρία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε