Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αχαϊα: ”Έφυγα για να μείνω” – Νέα δήλωση με νόημα του Ν.Νικολόπουλου!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

”Πολιτικοί και… μνημονιακοί οι λόγοι της παραίτησης μου – Αστειότητες πως έφυγα για την καρέκλα του δημάρχου”

Με νέα του δήλωση στους patrastimes.gr, ο μέχρι χθες υφυπουργός εργασίας και βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Ν. Νικολόπουλος, εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση.

“Όσοι αφήνουν να διαρρεύσει πως παραιτήθηκα επειδή δεν είχα αρμοδιότητες ας μπουν στο διαδίκτυο να δουν πόσες είχα” ήταν η ατάκα του Αχαιού πολιτικού ενώ συμπλήρωσε πως «έφυγα για να… μείνω».

Τα περί αποχώρησής του από τη θέση του υπουργού, που τόσο πολύ επιθυμούσε επί χρόνια γιατί κοιτάζει από τώρα προς το Δημαρχείο της Πάτρας, ο κ. Νικολόπουλος τα χαρακτήρισε εκτός πραγματικότητας.

Σχετικά με τους λόγους της παραίτησης αντί άλλου επεσήμανε πως «όταν την Πέμπτη αποποιηθήκαμε ενώπιον της τρόικας την δέσμευση για να μην θιγούν τα ειδικά μισθολόγια και σήμερα κόβεται ο μισθός του αστυνομικού δεν χρειάζεται κανένα άλλο σχόλιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Στο NewsIt όλο το παρασκήνιο της παραίτησης Νικολόπουλου – Η πολυσέλιδη επιστολή του – Ο ίδιος απαντά: “Απέδειξα ότι είμαι εδώ στα δύσκολα”
 

Ν.Νικολόπουλος: Παραιτούμαι γιατί η κυβέρνηση δεν επαναδιαπραγματεύεται το Μνημόνιο – Κεδίκογλου: “Δεν είναι όλοι για τα δύσκολα…”

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε