Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Αχαϊα: Ένα τυχαίο σπρώξιμο αποκάλυψε την καλοστημένη κλοπή του κουμπαρά!

ΦΩΤΟ από thebest.gr
ΦΩΤΟ από thebest.gr

Όταν η χώρα μπήκε στο μνημόνιο, οι υπάλληλοι του γραφείου αγόρασαν ένα μεγάλο πήλινο κουμπαρά – Έριχαν κάθε εβδομάδα χρήματα για ώρα ανάγκης – Κάποιος όμως είχε βρει τον τρόπο να κλέβει, χωρίς οι υπόλοιποι να καταλαβαίνουν το παραμικρό…

Έναν μεγάλο πήλινο κουμπαρά είχαν οι εργαζόμενοι σε υπηρεσία της Πάτρας, τον οποίον γέμιζαν με διάφορα ψιλά προκειμένου το ποσό που θα συγκεντρωθεί να είναι χρήσιμο σε περίπτωση κάποιας ανάγκης. Μάλιστα ο κουμπαράς είχε τοποθετηθεί σε χώρο που μόνο οι εργαζόμενοι είχαν πρόσβαση.

Ο κουμπαράς είχε μεταφερθεί στην υπηρεσία από έναν υπάλληλο για τις “δύσκολες μέρες του μνημονίου” αλλά έγινε συνήθεια στους υπαλλήλους οι οποίοι τον “φόρτωναν” κάθε εβδομάδα.

Προ ημερών όμως υπάλληλος… έσπρωξε κατά λάθος τον κουμπαρά και διαπιστώθηκε πως… κάποιος είχε αφαιρέσει τον πάτο, παίρνοντας τα χρήματα που είχε μέσα.

Το γεγονός δεν έχει καταγγελθεί στην αστυνομία καθώς θεωρείται “εσωτερικό” ζήτημα ωστόσο έχει αναστατώσει τους εργαζόμενους στην υπηρεσία οι οποίοι προσπαθούν να καταλάβουν… ποιος είναι ο κλέφτης! Σύμφωνα με το thebest.gr, η καχυποψία όλων για όλους… χτυπάει στο κόκκινο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Θεσσαλονίκη: Ματωμένη βίλα – Στραγγάλισαν τον μπάτλερ στην εσωτερική πισίνα
!

Λασίθι: Οι Αλβανοί τον χτυπούσαν ακόμα και μέσα στο νοσοκομείο!

Πάτρα: Συμμορία Αλβανών έσπασε το κεφάλι ανήλικου παιδιού για λίγα ευρώ!


Ηλεία: Ο διαιτητής έκανε… το λάθος, να του δείξει κόκκινη κάρτα!

Αχαϊα: Ο χρεωμένος πεθερός δεν σταμάτησε τις ατάκες για τον γαμπρό ούτε στο γαμήλιο τραπέζι…

Αχαϊα: Αυνανισμός… μελετημένος – Έψαξε το κατάλληλο σημείο αλλά ατύχησε!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε