Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Αχαϊα: Επιτέθηκε στον πρώην άντρα της, με λιβάνια και λοστάρια!

Αχαϊα: Επιτέθηκε στον πρώην άντρα της, με λιβάνια και λοστάρια!

Σιδηρολοστούς και λιβάνια επιστράτευσε εν διαστάσει μηχανικός προκειμένου να «νουθετήσει» τον σύζυγό της και να του κάνει σαφές πως εάν δεν εναρμονιστεί με τα θέλω της, δεν θα ξεμπλέξει εύκολα μαζί της.

Το σκηνικό εκτυλίχθηκε στις αρχές της περασμένης εβδομάδας μεταξύ εισόδου και ακάλυπτου χώρου πολυκατοικίας στην Άνω Πόλη, όπου ο σύζυγος έχει την ατυχία να διατηρεί το δικό του γραφείο. Το πρώτο μέρος των… ασκήσεων πυγμής περιελάμβανε την τοποθέτηση λιβανιών σε διάφορα σημεία περιμετρικά του γραφείου, τα οποία η μηχανικός σε έξαλλη κατάσταση άναψε, με αποτέλεσμα ο άνθρωπος θορυβημένος λόγω του «ντουμανιού» να βγει από το γραφείο του και να τρέχει να τα σβήσει.

Η κυρία που έχει απασχολήσει ξανά την επικαιρότητα, έτρεξε να τον εμποδίσει απαιτώντας να αφήσει τα λιβάνια να «κάνουν τη δουλειά τους» και να «διώξουν την αρνητική ενέργεια».

Λίγη ώρα αργότερα, η πρωταγωνίστρια επέστρεψε δριμύτερη. Ενοχλημένη από τις αποκαλύψεις που έγιναν μετά από καταγγελία στην υπηρεσία της, θεώρησε πως υπεύθυνος ήταν ο πρώην σύζυγός της, οπότε έκρινε σκόπιμο να δείξει την πυγμή της.

Κρατώντας ένα σιδερολοστό άρχισε σε έξαλλη κατάσταση να σπάει τα παράθυρα του γραφείου του πρώην άντρα της, ο οποίος έτρεξε και κάλεσε μέσα στο κτίριο διερχόμενο γείτονα. Το ρεσιτάλ της μηχανικού τελείωσε μετά από ώρα και αφού δεν είχε αφήσει παράθυρο για παράθυρο.

Το πρώην ανδρόγυνο βρίσκεται ήδη στα Δικαστήρια για το διαζύγιό τους αλλά και όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους. Οπότε δεν αποκλείεται και το πρόσφατο επεισόδιο να αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης σε ακροαματική διαδικασία. Και οι δύο είναι ιδιαίτερα γνωστοί στην Πάτρα, με τον σύζυγο να έχει έντονη συνδικαλιστική και κομματική δράση. Σύμφωνα με το dete.gr, η γυναίκα τον είχε κατηγορήσει για βιαιοπραγία, ο ίδιος αρνείται κάθε κατηγορία και μάλιστα με αφορμή το τελευταίο περιστατικό ισχυρίζεται πως… άλλος δημιουργούσε τα προβλήματα, με την καταγγελία που έγινε…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε