Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Αχαϊα: Έβλεπε τον αντικαταστάτη του, να χτυπάει τη γυναίκα του!

ΦΩΤΟ από το Dete.gr
ΦΩΤΟ από το Dete.gr

Όλα έγιναν σε γνωστή καφετέρια της Πάτρας…

Έβλεπε το νέο σύντροφο της πρώην γυναίκας του να την χτυπά στην μέση του δρόμου και… έδειχνε να απολαμβάνει το θέαμα. Ο λόγος για ένστολο, που εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται σε διάσταση με την σύζυγό του, ενώ δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες έκδοσης διαζυγίου.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ενώ έπινε τον καφέ του στην οδό Γερμανού, άκουσε μια έντονη συζήτηση και φωνές, η χροιά των οποίων μάλιστα… του φάνηκε γνωστή. Προσπάθησε να πλησιάσει και έκπληκτος διαπίστωσε πως η γυναικεία -γνώριμή του- φωνή ήταν αυτή της εν διαστάσει συζύγου του.

Στάθηκε και παρακολουθούσε τα όσα συνέβαιναν. Το ζευγάρι δεν περιορίστηκε μόνο σε λόγια. Σύμφωνα με το dete.gr, ο εκνευρισμένος σύντροφος, πλάκωσε στο ξύλο την γυναίκα. Αρχικά ο άνδρας της έδινε χαστούκια, εκείνη προσπάθησε να προφυλαχθεί, δεν τα κατάφερε και στη συνέχεια ο «νταής» σύντροφος την χτύπησε ακόμη πιο δυνατά με μπουνιές.

Ο ένστολος δεν παρενέβη! Όπως έλεγαν άνθρωποι από το περιβάλλον του, όχι επειδή ευχαριστιόταν να βλέπει την πρώην γυναίκα του σε αυτή την κατάσταση, αλλά γιατί θεώρησε ότι δεν θα έπρεπε να παρέμβει σε μία υπόθεση ζευγαριού. Τελικά το επεισόδιο έληξε και το ζευγάρι… πήρε ξεχωριστούς δρόμους. Οσο για τον πρώην σύζυγο; Από τη μία στενοχωριόταν από την άλλη όμως σκεπτόταν… πως κατάντησε η πρώην του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Δυτική Ελλάδα: Του αφαίρεσαν ολοζώντανο σκουλήκι από το μάτι!

Πάτρα:Η καρδιά ”πρόδωσε” πασίγνωστο d.j. στα 47 του χρόνια!

Εύβοια:Η επισκέπτρια δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή-Φωτό και βίντεο!

Ηλεία:Ο Γ.Καραγκούνης προσέφερε 10.000€ για τα παιδιά με βαριές αναπηρίες!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε