Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Αχαϊα: Η εγγονή έκλεψε τις λίρες του παππού!

Αντιμέτωποι με ένα απίστευτο περιστατικό ήρθαν αστυνομικοί, όταν πήραν σήμα για κλοπή μεγάλης αξίας, η οποία έγινε σε σπίτι στην περιοχή της Αρόης…

Μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και άκουσαν από τον καταγγέλλων το τι είχε συμβεί έμειναν με ανοιχτό το στόμα. Στο σημείο τους ανέμενε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ένας ηλικιωμένος ο οποίος τους είπε ότι ένα ανήλικο κορίτσι του είχε πάρει από το σπίτι αντικείμενα μεγάλης αξίας. Το κορίτσι όμως ήταν η εγγονή του ηλικιωμένου!

Σύμφωνα με το thebest.gr, η 17χρονη είχε πάρει στα κρυφά τα κλειδιά από το σπίτι του παππού της και όταν αυτός βγήκε εκτός σπιτιού, η νεαρή βρήκε την ευκαιρία να φέρει εις πέρας το σχέδιό της.

Πιο συγκεκριμένα αφαίρεσε από το σπίτι του παππού της λίρες αξίας άνω των 6.000 ευρώ, ρολόγια καθώς και άλλα αντικείμενα αξίας.

Από τότε η νεαρή έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, το νεαρό κορίτσι πιθανότατα είναι μέλος κυκλώματος που δραστηριοποιείται στην περιοχή και «χρησιμοποιεί» μικρά παιδιά με δόλο την αμοιβή, ώστε να ξαφρίζουν σπίτια συγγενών τους.

Οι δράστες εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι οι νεαροί είναι υπεράνω υποψίας, καθώς οι συγγενείς τους δεν θεωρούν ότι αυτοί διατελούν τις κλοπές και τις διαρρήξεις. Παράλληλα κάποιοι άλλοι επιτήδειοι με την ίδια πάντα μέθοδο προσπαθούν να σφετεριστούν περιουσιακά στοιχεία νεαρών οι οποίοι πέφτουν στην παγίδα και «παραδίδουν» τις περιουσίες τους.

Έτσι λοιπόν φαίνεται ότι και στην περιοχή μας αναπτύσσεται μια νέα «μόδα» μικροεγκληματικότητας με καταστηματάρχες και ιδιοκτήτες σπιτιών να μην έχουν πλέον καμία εμπιστοσύνη ακόμα και σε αγαπημένα τους πρόσωπα.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε