Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αχαϊα: Η ιστορία του πιο… αγανακτισμένου ζευγαριού – Δείτε φωτογραφίες!

ΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από dete.gr

Tα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω τους! Και όχι άδικα, αφού το ζευγάρι πέρασε μέσα από τη συγκέντρωση των «αγανακτισμένων» στο Σύνταγμα…

 το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής, ενώ ο γαμπρός υπέγραψε και στο βιβλίο κατά του μνημονίου. Πρόκειται για το ζευγάρι που έδειξαν τα κανάλια, έγραψαν οι εφημερίδες και σχολιάστηκε στο ίντερνετ όσο κανένα άλλο!

Σύμφωνα με το dete.gr, ο γαμπρός είναι Πατρινός και μάλιστα από την περιοχή της Αγίας Τριάδας, όπου βρίσκεται και το πατρικό του. Πρόκειται για το γιο πρώην διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας, ο οποίος αφού τελείωσε το λύκειο έφυγε για σπουδές στη Γερμανία (οικονομικά) και τελικά αποφάσισε να μείνει στο Μπόχουμ!  

Όσο για τη νύφη; Ο 49χρονος επέλεξε μία κούκλα! Μια 32χρονη που του έκλεψε την καρδιά, έστω και αν ήταν «σκληροπυρηνικός» εργένης! Η νύφη είναι υπεύθυνη εκδρομικών «πακέτων» για τη Μεσόγειο σε μεγάλο Γερμανικό ταξιδιωτικό πρακτορείο. Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού από το dete.gr

Ο γάμος έγινε στον Καθολικό Ιερό Ναό του Διονυσίου Αρεοπαγίτου στην οδό Πανεπιστημίου, ενώ το τραπέζι δόθηκε σε εστιατόριο στη Γλυφάδα με μενού (εκτός των άλλων) γουρουνοπούλα, γύρο και μουσακά!

Ο γαμπρός επισκέπτεται συχνά την Πάτρα (τουλάχιστον πέντε φορές τον χρόνο) και συναντιέται με αγαπημένα του πρόσωπα όπως ο δικηγόρος Χρήστος Λιαρομμάτης, ο συνδικαλιστής του ΟΤΕ Κανέλλος Γεωργιτσόπουλος, ο φυσιοθεραπευτής Βασίλης Παπαγιαννόπουλος, ο επιχειρηματίας Πλάτων Μαρλαφέκας, ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Αντώνης Αγγελόπουλος κ.ά.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο γάμο ήταν καλεσμένοι και αρκετοί από τη Γερμανία που δήλωσαν κατενθουσιασμένοι με τη φιλοξενία των Ελλήνων, ενώ η νύφη δήλωσε χαρακτηριστικά για το «πέρασμα του ζευγαριού ανάμεσα σε χιλιάδες λαού στο Σύνταγμα»: «Οι Έλληνες είναι απίστευτος λαός. Ο πιο πολιτισμένος και φιλόξενος που έχω γνωρίσει, ταξιδεύοντας στον κόσμο. Αν το ανάλογο περιστατικό συνέβαινε στη Γερμανία ή την Ολλανδία, χίλια χέρια θα είχαν ακουμπήσει «χοντροκομμένα» πάνω μου»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Νιόπαντρο ζευγάρι γλεντάει μαζί με τους “αγανακτισμένους” στη Θεσσαλονίκη – Δείτε βίντεο

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε