Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αχαϊα: Κάτοικοι χωριού ανάγκασαν τον διαρρήκτη να πέσει σε χαράδρα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Απίστευτα πράγματα στο Βελιμάχι Τριταίας με πρωταγωνιστή έναν 60χρονο διαρρήκτη – Όλο το χωριό τον πήρε στο κυνήγι και εκείνος έπεσε σε χαράδρα και… αποδείχθηκε επτάψυχος!

Στο πόδι σηκώθηκε το πρωί το Βελιμάχι Τριταίας για να καταδιώξει έναν διαρρήκτη! Παρά την κινητοποίηση των κατοίκων αλλά και το ατύχημα που είχε ο δράστης, αυτός τελικά κατάφερε να ξεφύγει και παραμένει ασύλληπτος.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, όταν ο διαρρήκτης – ηλικίας περίπου 60 ετών – κατόρθωσε να μπει σπάζοντας ένα παράθυρο σε σπίτι του χωριού. Εκείνη την ώρα κανείς δεν ήταν μέσα και ο δράστης κατάφερε να… ξετρυπώσει ανενόχλητος 10.000 ευρώ, τα οποία και άρπαξε.

Φεύγοντας όμως, έγινε αντιληπτός από μέλος της οικογένειας που είχε κλέψει και άρχισε να τον κυνηγά στους δρόμους του χωριού καλώντας παράλληλα σε βοήθεια τους συντοπίτες του. Πράγματι αυτοί ανταποκρίθηκαν και όλο το χωριό προσπάθησε να τον πιάσει.

Ο 60χρονος στην προσπάθειά του να ξεφύγει άρπαξε ένα σταθμευμένο αγροτικό όχημα. Για κακή του τύχη όμως, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε σε χαράδρα! Πάνω που οι κάτοικοι πίστεψαν ότι τον είχαν πιάσει, αυτός κατάφερε να «αποδράσει» από το αγροτικό και να γίνει καπνός!

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τον δράστη για την ώρα να παραμένει άφαντος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε