Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Αχαϊα: ”Μην πεις στον άντρα σου όσα έγιναν” – Μετά την απόρριψη… απειλές!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στα χέρια παρ’ ολίγο να πιαστούν δύο επιχειρηματίες οι οποίοι είναι αχώριστοι φίλοι εδώ και χρόνια. Αιτία για τη ρήξη στάθηκε η ενέργεια του πρώτου…

να φλερτάρει απροκάλυπτα τη σύζυγο του δεύτερου και στη συνέχεια να την κατηγορεί για κλοπή επειδή η ίδια δεν ενέδωσε.
Όλα συνέβησαν όταν ο άνδρας προσκάλεσε τη σύζυγο του κολλητού του στο σπίτι του, με το πρόσχημα της συνεργασίας. Επειδή η γυναίκα ασχολείται με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ήθελε να της αναθέσει τη δημιουργία ειδικού προγράμματος που θα χρησιμοποιούσε στην επιχείρησή του.

Μόνο που όταν έφθασε στο σπίτι εκείνος την υποδέχθηκε τυλιγμένος με το μπουρνούζι με τη δικαιολογία πως έκανε μπάνιο. Όταν άρχισε να γίνεται περισσότερο αποκαλυπτικός, η γυναίκα σηκώθηκε κι έφυγε. Στη συνέχεια όμως, και προκειμένου να μην μιλήσει, άρχισε να την τρομοκρατεί κατηγορώντας την ότι είχε κλέψει αντικείμενα αξίας από το σπίτι του.

Της έλεγε να μην πει τίποτα σε κανέναν ώστε κι αυτός να μην την μηνύσει. Τελικά η γυναίκα τα είπε όλα στον σύζυγό της ο οποίος ζήτησε το λόγο από το φίλο του. Ο πρώτος αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι δεν ετίθετο ζήτημα κλοπής και η υπόθεση έλαβε τέλος δίχως περαιτέρω εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε