Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Αχαϊα: Ντοκουμέντα… δυστυχίας στους δρόμους – Φωτό και βίντεο!

ΦΩΤΟ από patrastimes.gr
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

Για μία ακόμη φορά αντιμέτωπες με το τραγικό φαινόμενο των αστέγων, που καθημερινά αυξάνονται, καλούνται να έλθουν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του δήμου της Πάτρας, καθώς ο αριθμός των συμπολιτών που αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα και καταλήγουν στο δρόμο ολοένα και μεγαλώνει.

Ένα ακόμη περιστατικό αστέγου κατέγραψε o φωτογραφικός φακός του patrastimes.gr, το μεσημέρι στην οδό Καλαβρύτων, ακριβώς απέναντι από το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας» και έξω από το σχολικό συγκρότημα της Δροσιάς.
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

Ο ηλικιωμένος έχει στήσει πρόχειρα στο χώρο δίπλα από την στάση του αστικού ΚΤΕΛ, μερικά χαρτόκουτα και χαρτόνια από αφίσες που έχει βρει στο δρόμο και εκεί έχει αφήσει τα δυο – τρία ρουχαλάκια που διαθέτει. Ο ίδιος μάλιστα για να μην είναι συνέχεια μέσα στον ήλιο, βρίσκει σκιά και θαλπωρή κάτω από το στέγαστρο της στάσης που βρίσκεται επί της οδού Καλαβρύτων.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, ο άστεγος άνδρας βρίσκεται στο ίδιο σημείο τις τελευταίες ημέρες και τρέφεται με ό,τι μπορεί να του προσφέρουν οι γείτονες που τον βλέπουν εκεί. Μέχρι πριν λίγο καιρό, οι άστεγοι στην Πάτρα ήταν ελάχιστοι, από τον περασμένο χειμώνα όμως, τα νούμερα είναι αποκαρδιωτικά, καθώς η κατάσταση πλέον περιγράφεται κάτι παραπάνω από αποκαρδιωτική.

 
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Κοινωνικού Τομέα στο Δήμο Πατρέων το τελευταίο εξάμηνο παρουσιάζεται ραγδαία αύξηση των άστεγων και των ατόμων που προστρέχουν για βοήθεια στις υπηρεσίες του Δήμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Σύρος:Τον σακάτεψαν και τον πέταξαν στα σκουπίδια-Διασκέδαζε νωρίτερα σε μπαρ!

Πιερία: Ξεκίνησε για τη δουλειά και βρήκε στον δρόμο νεκρό, τον γείτονά του!

Ζάκυνθος: Οι προκλήσεις των Σκοπιανών στο πιο διάσημο ναυάγιο!

Βόλος: Περπατούσε στο λιμανάκι και ”πάγωσε” όταν κοίταξε τη βάρκα!

Κορινθία: Η νύχτα που… η ρέντα εγκατέλειψε όλους τους τζογαδόρους!

Κρήτη:Διακοπές για γερά νεύρα-Τους άφησαν για 5 μέρες χωρίς νερό!

Ζάκυνθος:Οι πιο…large Πακιστανοί – Τα έπιναν και άφηναν πάντα πουρμπουάρ!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε