Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αχαϊα: Ο φασιστικός χαιρετισμός ”τίναξε στον αέρα” την παρέλαση!

ΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από dete.gr

Ένταση στην Κάτω Αχαγιά, από την εμφάνιση μελών της Χρυσής Αυγής που ήθελαν να καταθέσουν στεφάνι

Δεν έγινε κατάθεση στεφάνων στην Κάτω Αχαία και αυτό γιατί υπήρξε προκλητική ενέργεια εκ μέρους μελών της Χρυσής Αυγής στην πλατεία Δημοκρατίας, σύμφωνα με καταγγέλειες του δήμαρχου Δυμαίων κ. Παναγιωτόπουλου.

Σύμφωνα με το dete.gr, μέλος της Χρυσής Αυγής χαιρέτισε φασιστικά μπροστά από το Ηρώων των Πεσόντων στην πλατεία. Το γεγονός αυτό εξόργισε τους παρεβρισκόμενους και αποχώρησαν από το Μνημείο.
ΦΩΤΟ από dete.gr

Νωρίτερα είχε δημιουργηθεί ένταση στην πλατεία Δημαρχείου. Ομάδα 15 περίπου μελών της Χρυσής Αυγής έκαναν την εμφάνισή τους στην πλατεία με πρόθεση να καταθέσουν στεφάνι. Σύμφωνα με το patrastimes.gr, απέναντί τους βρίσκονταν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και των Λαικών Συνελέυσεων.
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

Εν τω μεταξύ δρακόντεια μέτρα ασφαλείας βρίσκονται σε ισχύ από νωρίς το πρωί στην πόλη της Πάτρας: στην εξέδρα των επισήμων στην Αγίου Ανδρέου, στη Μητρόπολη στη Μαιζώνος, στη πλατεία Γεωργίου, στα Υψηλά Αλώνια και σε όλους τους δρόμους που θα κάνουν συγκέντρωση αγανακτισμένοι.

Μικρή ομάδα διαδηλωτών που κατευθυνόταν στην πλατεία Γεωργίου όπου είναι συγκεντρωμένοι ΣΥΡΙΖΑ, Λαικές Συνελεύσεις και Αγανακτισμένοι επεχείρησε να περάσει από την Μητρόπολη φωνάζοντας συνθήματα, όπως “Ούτε στην Πάτρα, ούτε πουθενά – Ανοίξτε τα στρατόπεδα τα ναζιστικά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Συνεχής ενημέρωση για τα όσα συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη, για τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση


Ηράκλειο:Οι μαθητές σήκωσαν τις γροθιές και γύρισαν το κεφάλι αριστερά!

Γιάννενα: Ματαίωση της παρέλασης λόγω… καιρού

Λαμία: Παρέλαση σε ένα… σιδερόφρακτο ”κλουβί” – Δείτε φωτογραφίες!

Πάτρα: Παρέλαση με συγκεντρώσεις, πορείες και… διμοιρίες των ΜΑΤ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε