Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Αχαϊα: Οι συγγενείς της αρραβωνιαστικιάς του, τον έκαναν… ασήκωτο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Aπίστευτο περιστατικό ξυλοδαρμού νεαρού Πατρινού από τους συγγενείς της αρραβωνιαστικιάς του και όλα αυτά επειδή τόλμησε να κανονίσει διακοπές μόνος του σε νησί των Κυκλάδων…

Όλα συνέβησαν – σύμφωνα με το dete.gr – την προηγούμενη Παρασκευή (24-06-2011). Ο 32χρονος Πατρινός αρραβωνιάστηκε πριν από δύο μήνες με την εκλεκτή της καρδιάς του, η οποία όμως, κατάγεται από την Ήπειρο αλλά ζει και εργάζεται στην Πάτρα.

Μόνο που προτού αρραβωνιαστεί, ο 32χρονος είχε κανονίσει ήδη να πάει για πέντε ημέρες στο αγαπημένο του νησί των Κυκλάδων, ενώ το ταξίδι αυτό θα το πραγματοποιούσε με τους τέσσερις κολλητούς του φίλους, με τους οποίους συνήθιζε κάθε καλοκαίρι να κάνει ολιγοήμερες διακοπές. Το είχε πει στην αρραβωνιαστικιά του αλλά εκείνη αρχικά δεν είχε φέρει αντίρρηση.

Μετά τον αρραβώνα, όμως, άρχισε να του δείχνει ότι δεν της… πολυάρεσε η ιδέα. Ο 32χρονος δεν μπορούσε να το καταλάβει και επέμενε ότι το ταξίδι αυτό θα το κάνει κανονικά. Όταν όμως η μνηστή του του είπε «θα δεις τι θα γίνει…» ,ο ίδιος δεν μπορούσε με τίποτα να προβλέψει την εξέλιξη από αυτή του την επιλογή και την τροπή που θα έπαιρνε η υπόθεση. Tο κατάλαβε την προηγούμενη Παρασκευή το μεσημέρι, όταν έχοντας πάρει στο χέρι το σακβουαγιάζ του και πηγαίνοντας στο σημείο συνάντησης με τους φίλους του, στην περιοχή του Ρίου, προκειμένου να αναχωρήσουν όλοι μαζί, έπεσε… πάνω στους συγγενείς της αρραβωνιαστικιάς του!

Η ίδια είχε τηλεφωνήσει στους δικούς της για να τους ενημερώσει για την απόφασή του να πάει χωρίς εκείνη διακοπές και ο πατέρας της μαζί με τα δύο της αδέλφια, έναν θείο της και τον ξάδερφό της (γιος του δεύτερου) έφυγαν από τα σπίτια τους στην Ήπειρο και έφθασαν στην Πάτρα για να ζητήσουν τον λόγο από τον αρραβωνιαστικό!

Μόλις εκείνος τους είδε μπροστά του δεν μπορούσε να καταλάβει τι τον περίμενε. Μάλιστα, γνώριζαν ακόμη και το σημείο συνάντησής του με τους φίλους του και επέλεξαν να του τη… στήσουν εκεί προκειμένου να τσεκάρουν (για λογαριασμό και της αρραβωνιαστικιάς προφανώς) εάν τελικά θα έφευγε όντως με τους φίλους του ή αν θα υπήρχαν και γυναίκες στην παρέα.

Στην περιοχή επικράτησε κυριολεκτικά πανδαιμόνιο. Οι συγγενείς της αρραβωνιαστικιάς… βούτηξαν τον 32χρονο κι άρχισαν να τον σπρώχνουν δείχνοντάς του τις προθέσεις τους. Του έλεγαν μάλιστα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει για τις διακοπές του. Ο ίδιος προσπαθούσε να ξεφύγει αλλά μάταια…

Τον είχαν πιάσει στα χέρια τους όταν -ευτυχώς για εκείνον- την ίδια στιγμή έφθασαν και οι φίλοι του, οι οποίοι είδαν ότι κινδύνευε. Επενέβησαν χωρίς δισταγμό και το επεισόδιο πήρε ακόμα μεγαλύτερες εκτάσεις. Μέχρι και κάτοικοι σπιτιών βγήκαν στα μπαλκόνια και όταν κάποιοι απείλησαν ότι θα ειδοποιήσουν την αστυνομία, ηρέμησαν τα πνεύματα!

Τελικά ο 32χρονος δεν πήγε τις διακοπές που είχε κανονίσει. Γύρισε στο σπίτι και προς στιγμήν το ζευγάρι απειλήθηκε με χωρισμό. Σύμφωνα, όμως, με το δικηγόρο του 32χρονου και ο νεαρός αλλά και η αρραβωνιαστικιά πήραν την απόφαση να μην οδηγηθούν σε δικαστική διένεξη αλλά να δώσουν την ευκαιρία να τα… βρουν εξωδικαστικά…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε