Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Αχαϊα: Πανικός σε καφετερια – Έριχνε χαστούκια σε 5χρονα παιδάκια!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η ηρεμία και τα χαμόγελα, έδωσαν τη θέση τους, στις φωνές των θαμώνων και τα κλάματα των μικρών παιδιών…

Όλα συνέβησαν νωρίς χθες το απόγευμα (20-09-2012) στο κάτω μέρος της πλατείας. Ο εν λόγω πατέρας, γύρω στα 45 σύμφωνα με τις περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων, καθόταν κι έπινε τον καφέ του έχοντας αφήσει το παιδί του, ένα κοριτσάκι ηλικίας 7 με 8 ετών, να παίζει σε κοντινή απόσταση.

Την ίδια ώρα μία μητέρα καθόταν σε παρακείμενο τραπέζι και ο 5χρονος γιος της έπαιζε κι αυτός μαζί με το κορίτσι. Φαίνεται ότι κάτι συνέβη με τα δύο παιδιά χωρίς προς στιγμήν να το αντιληφθεί η μητέρα, εν αντιθέσει με τον πατέρα της μικρής ο οποίος αποφάσισε να… επέμβει «δραστικά».

Πλησιάζοντας στο σημείο όπου βρίσκονταν τα δύο παιδιά και χτυπώντας με δύναμη στο πρόσωπο το 5χρονο αγοράκι, χωρίς η μητέρα του να το καταλάβει επειδή μιλούσε στο τηλέφωνο! Στη συνέχεια σήκωσε απ’ το χέρι την κόρη του και αφού την χτύπησε, την έσερνε για να την απομακρύνει.

Η ενέργειά του ξεσήκωσε όσους βρίσκονταν στην πλατεία. Λόγω της ώρας δεν ήταν πολύς ο κόσμος, όμως όσοι κάθονταν στα τραπέζια δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια. Αντιθέτως, πετάχτηκαν απ’ τις καρέκλες τους βάζοντας τις φωνές στον πατέρα ο οποίος έκανε πως δεν άκουγε.

Ταυτόχρονα και η μητέρα συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, αλλά ήταν ήδη αργά. Μάλιστα δύο από τους αυτόπτες μάρτυρες έτρεξαν εξοργισμένοι προς την Γεροκωστοπούλου, (προς τα εκεί κινήθηκε ο άγνωστος άνδρας), αλλά δεν μπόρεσαν να τον προλάβουν αφού έχοντας καταλάβει τι τον περίμενε έφυγε κακήν κακώς.

Σύμφωνα με το dete.gr, o πατέρας-πρωταγωνιστής της υπόθεσης, δεν θα σταθεί εν τέλει τόσο τυχερός επειδή ένας από τους περαστικούς φαίνεται να τον γνωρίζει και η μητέρα βρίσκεται ήδη στη διαδικασία της αναζήτησης προκειμένου να υποβάλλει μήνυση εναντίον του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αχαϊα: Αυτοκτόνησε στο υπόγειο οικοδομής της κόρης του!

Μακεδονία: Στις φλόγες δασικές περιοχές της Φλώρινας και της Πέλλας!

Κρήτη: Κρουαζιερόπλοιο… έκπληξη στο λιμάνι του Ηρακλείου!

Ηράκλειο: Ο εφιάλτης του κλέφτη, ξεκίνησε αμέσως μετά την κλοπή…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε