Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αχαϊα: Περίμενε το 2012, αλλά… πρώτα μπήκαν οι αστυνομικοί!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Καθόταν στο σπίτι του και μετρούσε αντίστροφα για το νέο έτος, όταν ξαφνικά χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού του…

Ο 26χρονος δεν μπορούσε να διαφύγει και έτσι αναγκάστηκε να ανοίξει. Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και λίγο αργότερα αναγκάστηκε να ομολογήσει τις ληστείες που είχε διαπράξει. Μάλιστα έδειξε στους αστυνομικούς τα ρούχα που φορούσε στο τελευταίο χτύπημα, στο υποκατάστημα της Eurobank στην Πάτρα.

Η ληστεία είχε γίνει στις 30 Δεκεμβρίου. Ο 26χρονος, μπήκε με κουκούλα και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κατάφερε να φύγει με 12.000€. Στο σπίτι του, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα αεροβόλο πιστόλι και το χρηματικό ποσό των 5.950€.

Από αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς, είχε διαπράξει ληστεία και στις 25 του περασμένου Νοέμβρη, σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Πάτρα. Με την απειλή όπλου, αφαίρεσε αρχικά από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 2.700€ και εν συνεχεία από πολίτη που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στην τράπεζα το χρηματικό ποσό των 650€.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ κρατείται προκειμένου απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Πατρών.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε