Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Αχαϊα: Πλήρωσε (και) σε είδος την αφέλειά της – Το μέντιουμ ήθελε και σεξ!

Τον χρυσοπλήρωνε για… να της λύσει το πρόβλημα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό…

Το περιστατικό θυμίζει μία παλιά ιστορία της Πάτρας με πρωταγωνιστή ένα μέντιουμ που ανάγκαζε τις γυναίκες πελάτισσές του να κάνουν έρωτα μαζί του. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως συμβαίνει και σήμερα στην Πάτρα, αφού σύμφωνα με καταγγελία γυναίκας, γνωστό μέντιουμ την υποχρέωσε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του (τρεις φορές όπως η ίδια είπε) προκειμένου να την βοηθήσει… να ξεπεράσει το ερωτικό πρόβλημά της!

Η καταγγελία έγινε σε γυναίκα του περιβάλλοντός της, η οποία ασχολείται με την χαρτομαντεία! Σύμφωνα με το dete.gr, το θύμα ονομάζεται Βάσω, είναι παντρεμένη, γύρω στα 50 και διαμένει στην περιοχή του πρώην δήμου Μεσσάτιδος. Όπως εκμυστηρεύθηκε στη γυναίκα – μέντιουμ, αναγκάστηκε να φύγει από τον άνδρα (κλαίγοντας κιόλας) όταν κατάλαβε πως εκμεταλλευόταν τις αδυναμίες της όχι μόνο χρηματικά (της είχε αποσπάσει 3.500 ευρώ) αλλά και ερωτικά!

«Με έβαζε να του γδύνομαι και μου έκανε έρωτα με σκοπό να μου λύσει το πρόβλημα» έλεγε η γυναίκα, που είναι παντρεμένη και είχε καταφύγει στον άνδρα μέντιουμ προκειμένου να τη βοηθήσει σε οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Η 50χρονη δεν μπορεί φυσικά να καταγγείλει το γεγονός στην Αστυνομία, αφού ο σύζυγός της δεν γνωρίζει το παραμικρό. Ετσι περιορίστηκε στο να «εξομολογηθεί» την αμαρτία της, στη γυναίκα χαρτορίχτρα.

Το 1994 μετά από καταγγελίες γυναικών είχε αποκαλυφθεί πως ένα μέντιουμ που τότε δραστηριοποιείτο στην πόλη, εκτός από το να κάνει «μάγια» για «επιστροφή» του εκάστοτε εραστή, έλεγε στις γυναίκες – πελάτισσές του, πως για να ξανακατακτήσουν τον αγαπημένο τους θα έπρεπε να κάνουν έρωτα μαζί του, στο πλαίσιο μίας τελετής, έτσι ώστε ο «δαίμονας του σεξ» να τις κάνει περισσότερο θερμές στο κρεβάτι και να πετύχουν τον σκοπό τους.

Οι γυναίκες πείθονταν και εκτός από τα χρηματικά ποσά που κατέβαλαν (μέχρι και κοσμήματα τους έπαιρνε) εξαναγκάζονταν να αποδέχονται και τις σεξουαλικές του φαντασιώσεις και ανωμαλίες. Η υπόθεση έφθασε στον Εισαγγελέα (μετά την προβολή δύο τηλεοπτικών εκπομπών) και ο απατεώνας μέντιουμ αναγκάστηκε να σταματήσει την δράση του και να φύγει εκτός Πατρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Πάτρα: ”Ροζ” εκβιασμός με ερασιτεχνικά βίντεο – Ο έρωτας που έγινε εφιάλτης!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε