Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Αχαϊα: Προσπαθούσε γυμνή να κάνει ένεση ηρωίνης σε πάρκο!

ΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από dete.gr

Στην ευρύτερη περιοχή παίζουν πολλά παιδιά, το επισκέπτονται άνθρωποι κάθε ηλικίας για να περπατήσουν και για να κάνουν τζόκινγκ ή ποδήλατο…

Αντιμέτωποι με σκληρές εικόνες βρέθηκαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής (09-09-2012) πολλοί Πατρινοί που έκαναν τη βόλτα τους στο πάρκο του λιμανιού στην Παπαφλέσσα και Ακτή Δυμαίων. Μια νεαρή τοξικομανής είχε ξεγυμνωθεί, χωρίς να δείχνει να νοιάζεται για το αν την βλέπουν και προσπαθούσε να βρει κεντρική φλέβα στα γεννητικά όργανά της, για να χτυπήσει την ένεση ηρωίνης.

Λίγο πιο πέρα, κάτω από το μέρος των βράχων δίπλα στη θάλασσα ήταν ο φίλος της, κι αυτός ναρκομανής, που προσπαθούσε να χτυπήσει κι αυτός ένεση με τη δόση του, αλλά μη μπορώντας φώναζε την νεαρή για να τον βοηθήσει.

Η κοπέλα παρέμενε γυμνή και απαθής στις εκκλήσεις του συντρόφου της και προσπαθούσε περισσότερο από δέκα λεπτά να “τρυπήθεί”. Όσοι έγιναν αυτόπτες μάρτυρες του γεγονότος έμειναν άφωνοι.

Σύμφωνα με το dete.gr, στο συγκεκριμένο πάρκο παίζουν πολλά παιδιά, το επισκέπτονται άνθρωποι κάθε ηλικίας για να περπατήσουν και για να κάνουν τζόκινγκ ή ποδήλατο, συγκεντρώνονται πολλοί φιλόζωοι με τα οικόσιτά τους και γενικά υπάρχει μεγάλη κίνηση, ενώ πιο κάτω λειτουργεί το λούνα παρκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Φθιώτιδα: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε κατοίκους και τσιγγάνους-Φωτό και βίντεο!

Ηράκλειο:Ένας αδίστακτος απατεώνας, εξαπάτησε χαροκαμένη μάνα – Της ”έφαγε” 70.000€!

Αχαϊα: ”Δεν δείραμε το γιατρό που χρηματίστηκε – Ήμουν παρών στα γεγονότα”!

Λάρισα: Οι δελεαστικές τιμές των αυτοκινήτων, έκρυβαν… απάτη!

Εύβοια: To πηγάδι αντί για νερό, έκρυβε μυστικά 70 χρόνων!

Αχαϊα: Κατηγορεί τη μάνα της για κλοπή και την στέλνει στο εδώλιο!

Κως:Έκοψαν το επίδομα σε 27χρονη με ειδικές ανάγκες-Σε απόγνωση οι συγγενείς της!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε