Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Αχαϊα: Ψάχνουν…με το τουφέκι, υποψήφιους για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ!

ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

Δεν υπέβαλε κανένας αίτημα υποψηφιότητας για το ψηφοδέλτιο – Η Νομαρχιακή άρχισε να προτείνει ονόματα ανθρώπων που δεν ρώτησε…

Νομαρχιακή Επιτροπή στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού θύμιζε το απόγευμα της Κυριακής (01-04-2012) το καθοδηγητικό όργανο του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα, τα μέλη του οποίου λίγο μετά τις 18.30 το απόγευμα, συνεδρίασαν προκειμένου να εξετάσουν το θέμα των υποψηφιοτήτων για τις επικείμενες εκλογές.

Η εικόνα του άδειου στην κυριολεξία ψηφοδελτίου προκάλεσε σοκ – έπρεπε οι ενδιαφερόμενοι να έχουν υποβάλει αιτήσεις – με μοναδικούς υποψηφίους τους δυο βουλευτές Θαν. Παπαδόπουλο και Κ. Σπηλιόπουλο.

Να σημειωθεί πως κανένας από τους υποψηφίους των προηγούμενων εκλογών δεν υπέβαλε υποψηφιότητα μηδέ εξαιρουμένης της Δ. Μπάστα,  ενώ ο Μιλιτιάδης  Βέρρας ήδη σε ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε γνωστό πώς δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος.

Μπροστά στον κίνδυνο του διασυρμού, με πρόταση του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Παν. Αλεξόπουλο το  όργανο μπήκε στη διαδικασία των προτάσεων, προκειμένου να φτιαχτεί μια υποτυπώδης λίστα. Ο μόνος που αυτοπροτάθηκε ήταν ο οικονομολόγος Ηρακλής Ρούπας ο οποίος είναι κάτοικος Αθηνών.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, από τα Μέλη της Νομαρχιακής προτάθηκαν οι: από τον γραμματέα, όλοι οι  πρώην βουλευτές και πολιτευτές πλην αυτών που αποχώρησαν.   Επίσης προτάθηκαν οι πέντε πρώτοι του περιφερειακού συμβουλίου ( Αγγελόπουλος Γ, Πετρόπουλος Θαν., Γερ. Φεσιάν, Καρπέτας Κων. και Αθανασόπουλος Γ.)

Επίσης στο τραπέζι μπήκε και το όνομα του  επικεφαλής στην «Ενωτική Κίνηση Πάτρας»  Δημ. Κατσικόπουλου , ενώ προτάθηκαν και οι Μ. Κίτρου, Γ. Λάζαρης, Τρ. Φωτόπουλος, Ιάσωνας Φωτήλας και ο καθηγητής  Δημ. Δουγένης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε