Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Αχαϊα: Ψάχνουν… πεθαμένο για χρέη 761.000€ στο δημόσιο!

Αχαϊα: Ψάχνουν… πεθαμένο για χρέη 761.000€ στο δημόσιο!

Το ΙΚΑ τον απειλεί πως αν δεν ρυθμίσει τις οφειλές του, μέσα σε 15 μέρες, θα υποχρεωθεί να λάβει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα…

Ο Μάριος Βουρνάς ήταν ένας από τους πλέον επιτυχημένους ιδιοκτήτες φροντιστηρίων της Πάτρας («Δέσμες»). Ο ιδιαίτερα συμπαθής μαθηματικός και επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών, το 2007, αλλά φαίνεται ότι οι οφειλές του στο ΙΚΑ τον κυνηγούν… ακόμη και πέντε χρόνια μετά τον θάνατό του!

Ενώ όλη η πόλη γνωρίζει πως ο Μάριος Βουρνάς έχει φύγει από τη ζωή το ΙΚΑ τον θεωρεί ζωντανό! Έτσι, όπως γράφει  η τοπική εφημερίδα “Κόσμος”, στις 15 Φεβρουαρίου 2012 εκδόθηκε υπηρεσιακό έγγραφο – αναλυτική κατάσταση οφειλών του Μάριου Βουρνά του Παναγιώτη και η ατομική ειδοποίηση εστάλη από το υποκατάστημα του ΙΚΑ στην οδό Γούναρη, στο κτίριο που κάποτε είχε την έδρα του ο αείμνηστος επιχειρηματίας στην οδό Αγ. Νικολάου 99.

Η οφειλή του μαζί με τις προσαυξήσεις ανέρχεται σε 761.213 ευρώ και το ΙΚΑ τον απειλεί πως αν δεν διακανονίσει το χρέος, και μάλιστα μέσα σε χρονικό διάστημα 15 ημερών θα υποχρεωθεί να λάβει όλα τα προβλεπόμενα από το νόμο αναγκαστικά μέτρα!

Δηλαδή κατάσχεση, πλειστηριασμό, κατάσχεση εις χείρας τρίτων κλπ. Στην ατομική ειδοποίηση έχουν επισυνάψει και ένα χαρτί στο οποίο αναφέρουν τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να γίνει ο «διακανονισμός» με βάση την ισχύουσα νομοθεσία!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε