Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Αχαϊα: ”Ρωτήστε τους εργατοπατέρες γιατί δεν είναι καθαρή η Πάτρα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ευθεία επίθεση κατά των συνδικαλιστών της καθαριότητας εξαπέλυσε ο δήμαρχος της Πάτρας Γιάννης Δημαράς…

Ο κ. Δημάρας χαρακτήρισε τους εκπροσώπους των εργαζομένων ως “εργατοπατέρες” και δήλωσε αποφασισμένος να αλλάξει τη νοοτροπία που υπάρχει σε μια μικρή μερίδα εργαζομένων του Δήμου. Σε συνέντευξη Τύπου, ρωτήθηκε εάν έχει δώσει γραπτή εντολή προς τα συνεργεία Καθαριότητας να δίνουν έμφαση στο κέντρο της Πάτρας και να αφήνουν σε “δεύτερη μοίρα” την περιφέρεια, όπως καταγγέλλουν οι συνδικαλιστές στην Καθαριότητα.

Ο Γιάννης Δημαράς, όχι μόνο διέψευσε κάθε τέτοια πληροφορία, αλλά εξαπέλυσε ευθεία επίθεση, αποκαλώντας τους συνδικαλιστές “εργατοπατέρες” που προσπαθούν όπως είπε, να δικαιώσουν όλους εκείνους που ασκούν κριτική στο δημόσιο χαρακτήρα των υπηρεσίων. Μάλιστα, δήλωσε αποφασισμένος όχι μόνο να διασφαλίσει το χαρακτήρα της υπηρεσίας, αλλά και να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αλλάξει αυτή η νοοτροπία σε μια μερίδα των εργαζομένων.

Πέρα όμως από τους χαρακτηρισμούς ο κ. Δημαράς αποκάλυψε το τι ακριβώς συμβαίνει στην Καθαριότητα του Δήμου Πατρέων, όπου οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, είναι ταυτόχρονα και ελεγκτές τους! Όπως είπε ο δήμαρχος οι επόπτες εργασίας της Καθαριότητας, δηλάδη οι άνθρωποι που είναι επιφορτισμένοι με τον έλεγχο της δουλειάς των απορριμματοφόρων είναι την ίδια ώρα και οι συνδικαλιστές τους! Με άλλα λόγια, αυτοί που ψηφίζονται από εργαζόμενους είναι οι ίδιοι που έχουν καθήκον να ελέγξουν τους… ψηφοφόρους τους!

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο δήμαρχος Γιάννης Δημαράς δήλωσε ότι αυτή η κατάσταση θα αλλάξει, αλλά χρειάζεται δουλειά. Μάλιστα, όπως έλεγαν συνεργάτες του στο thebest.gr, όλες αυτά θα αλλάξουν με το νέο κανονισμό λειτουργίας του δήμου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε