Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Αχαϊα: Σκοτώθηκε οδηγός μηχανής σε φοβερό τροχαίο – Η εικόνα που προκαλεί συγκίνηση [pics]

Αχαϊα: Σκοτώθηκε οδηγός μηχανής σε φοβερό τροχαίο – Η εικόνα που προκαλεί συγκίνηση [pics]

Νέο τροχαίο δυστύχημα με θύμα ακόμα έναν οδηγό μηχανής. Με αίμα βάφτηκε ξανά η άσφαλτος στην Αχαϊα…

Στη στροφή των Βραχνεϊκων, στο 12ο χιλιόμετρο της Πατρών Πύργου στο ρεύμα προς Πύργο στην Αχαϊα, έμελε να αφήσει την τελευταία του πνοή ένας 47χρονος άνδρας από την Κάτω Αχαϊα σε τροχαίο δυστύχημα. Όλα συνέβησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν η μηχανή που οδηγούσε έφυγε από την πορεία της, προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και εκσφενδονίστηκε σε χαράδρα. Για περισσότερο από μια ώρα άνδρες της ΕΜΑΚ, πυροσβέστες και αστυνομικοί έψαχναν τον άτυχο αναβάτη στη χαράδρα όπου και τελικά εντοπίστηκε νεκρός, περίπου 200 μέτρα μακριά από το σημείο της πρόσκρουσης.

Η τραγική ειρωνεία στο σημείο της τραγωδίας

Αχαϊα Αχαϊα

Το εικονοστάσι… θρηνεί μια ανθρώπινη ψυχή. Μια οικογένεια έχει χάσει σε αυτό το σημείο τον δικό της άνθρωπο. Ανάβουν το καντήλι και λίγο πιο κάτω… άλλο καντήλι. Πένθος για μια ακόμη οικογένεια. Χιλιόμετρα με εικονοστάσια. 150 εικονοστάσια. Άνθρωποι, μητέρες, παιδιά, πατεράδες, νέοι με όνειρα για τη ζωή… Μέσα στα εικονοοστάσια της Πατρών Πύργου από το ύψος της Περιμετρικής μέχρι τον Πύργο, βλέπουμε τις φωτογραφίες τους… Το καντηλάκι να καίει… Όπως και ο πόνος σε αυτούς που μένουν πίσω και θρηνούν. Λουλούδια που “καίγονται” από την άσφαλτο και τα καυσαέρια.

Σε ένα από αυτά τα εικονοστάσια, άφησε χθες την τελευταία πνοή ένας ακόμη νέος άνθρωπος… Ένας 47χρονος από την Κάτω Αχαΐα, προστέθηκε στον κατάλογο των θυμάτων της “καρμανιόλας” που ακόμη … κάποιοι περιμένουν ότι θα γίνει αυτοκινητόδρομος! Γιατί τώρα δεν είναι…

Πηγή: thebest.gr, tempo24.gr, dete.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις