Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Αχαϊα: Στη φυλακή οι ληστές που σκότωσαν στο ξύλο 88χρονο! Οργή για το στυγερό έγκλημα

Αχαϊα: Στη φυλακή οι ληστές που σκότωσαν στο ξύλο 88χρονο! Οργή για το στυγερό έγκλημα
ΦΩΤΟ από Live News

Στη φυλακή θα οδηγούν οι 4 δράστες που συνελήφθησαν για τη ληστεία μετά φόνου σε βάρος ηλικιωμένου στο Μιντιλόγλι. Η διαδικασία της απολογίας τους στο γραφείο του ανακριτή ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 16.00.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία για την εξιχνίαση της υπόθεσης αξιοποιήθηκαν δείγματα βιολογικού υλικού. Σύμφωνα με πληροφορίες το βιολογικό υλικό ελήφθη από το αυτοκίνητο του θύματος ενώ οι τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες έχουν ομολογήσει σύμφωνα με το tempo24.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι τέσσερις δράστες διέρρηξαν στις 19 Σεπτεμβρίου την μονοκατοικία στην οποία διέμενε ο ηλικιωμένος άνδρας. Οι δύο εκ των δραστών εισέβαλλαν στο σπίτι, ενώ οι άλλοι δύο παρέμειναν στην πόρτα, για να εποπτεύουν τον εξωτερικό χώρο.

Αμέσως μετά, οι δύο άνδρες που μπήκαν στο σπίτι, χτύπησαν με ένα ξύλο τον ηλικιωμένο και στη συνέχεια, αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους του σπιτιού, αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του θύματος, χωρίς όμως να καταφέρουν να πάρουν το όχημα.

Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε τραυματισμένος την επόμενη ημέρα από την οικιακή βοηθό του και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου έπειτα από περίπου 10 ημέρες υπέκυψε στα τραύματά του. Στο πλαίσιο των ερευνών που διενήργησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, πήραν αποτυπώματα από το σπίτι καθώς και βιολογικό υλικό που εντόπισαν.

Μετά την εργαστηριακή εξέταση αντικειμένων, αλλά και δειγμάτων βιολογικού υλικού, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών υπέβαλλαν δικογραφία στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, με αποτέλεσμα να εκδοθούν από τον ανακριτή, εντάλματα σύλληψης σε βάρος των τεσσάρων ανδρών. Θυμηθείτε τι είχε πει στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο γιος του θύματος…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις