Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Αχαϊα: Συγκλονίζει ο σπαραγμός της γιαγιάς του Έλληνα που εκτελέστηκε στη Νιγηρία!

Αχαϊα: Συγκλονίζει ο σπαραγμός της γιαγιάς του Έλληνα που εκτελέστηκε στη Νιγηρία!

Η είδηση της εκτέλεσης του Κωνσταντίνου Καρρά από ισλαμιστές αντάρτες στη Νιγηρία, έχει συγκλονίσει τους συγγενείς του στην Πάτρα…

Πατρινές ρίζες από την πλευρά της μητέρας του έχει ο Έλληνας που δολοφονήθηκε στη Νιγηρία. Ένας δυναμικός άνθρωπος που βρήκε φρικτό θάνατο από ισλαμιστές αντάρτες. Μάλιστα ο άτυχος 34χρονος άνδρας διέμενε για δύο περίπου χρόνια στην γιαγιά του, στη συνοικία Αγίου Διονυσίου, όταν εργαζόταν για την Ολυμπία Οδό.

Σύμφωνα με το thebest.gr, η μητέρα του Κωνσταντίνου Καρρά  παντρεύτηκε στην Αθήνα και με τον σύζυγό της απέκτησαν τρεις γιους τον Γιώργο, και τους δίδυμους Βασίλη και Κωνσταντίνο. Ο Κωνσταντίνος ερχόταν κάθε καλοκαίρι στην Πάτρα (ήταν ο πιο συχνός επισκέπτης στους συγγενείς του) ενώ είχε αναπτύξει φιλίες και με αρκετούς Πατρινούς στη γειτονιά του.

Η γιαγιά του άτυχου 34χρονου που εκτελέστηκε από τους φανατικούς ισλαμιστές της Νιγηρίας, ζει στον Άγιο Διονύση και έμαθε μόλις προχθές το τραγικό συμβάν με θύμα τον αγαπημένο της εγγονό. Ο σπαραγμός της έχει συγκλονίσει τόσο τους συγγενείς όσο και τους γείτονές της.

Ο Κωνσταντίνος Καρράς εκτός από τους θείους και τη γιαγιά είχε και αγαπημένους κουμπάρους στην Πάτρα με τους οποίους διατηρούσε άριστες σχέσεις. Μάλιστα ο παππούς του όταν ζούσε, διατηρούσε εργοστάσιο παρασκευής τσίπουρου στην Πάτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηλεία: Η οικιακή βοηθός βρήκε νεκρή τη γυναίκα που φρόντιζε!


Κορινθία: Μεταμεσονύκτιος τρόμος για δύο αδερφές μετά από νυχτερινή διασκέδαση!


Ηλεία: Πετροβόλησαν λεωφορείο των ΚΤΕΛ – Οι επιβάτες βγήκαν τρέχοντας!


Κρήτη: Η μαντινάδα του εισαγγελέα για τα Ζωνιανά και… τις Πόρσε!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε