Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Αχαϊα: Τα έπιπλα, ο γάμος και η συμπεθέρα…

Μια απίστευτη υπόθεση που αναμένεται να έχει ακόμα πολλά επεισόδια κεντρίζει το ενδιαφέρον των συζητήσεων της τοπικής κοινωνίας…

Ένας δικηγόρος, πριν από αρκετούς μήνες «προίκισε» την αδελφή του, μόνο που… ξέχασε να πληρώσει τον έμπορο επίπλων! Και από τότε ο γνωστός επιχειρηματίας που διατηρεί κατάστημα στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας… τρέχει και δεν φτάνει!Σύμφωνα με το dete.gr, ο δικηγόρος ψώνισε… με συναλλαγματικές, μόνο που ουδέποτε φρόντισε να τις εξοφλήσει!

Πέρασαν μήνες και μήνες, ο επιχειρηματίας τον ενοχλούσε με αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα, όμως άκρη δεν έβρισκε! Η μία υπόσχεση διαδεχόταν την άλλη.

Τι να κάνει ο έμπορος αποφάσισε να τον επισκεφθεί… στο δικηγορικό του γραφείο! Αλλά και πάλι συνάντησε… την άρνηση του δικηγόρου για την εξόφληση της οφειλής ή τουλάχιστον την καταβολή τμήματος του ποσού. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο έμπορος επίπλων έφθασε στο σημείο να απειλήσει το δικηγόρο… με την συμπεθέρα του!

Προφανώς την γνωρίζει, κι έτσι έφθασε στο σημείο να του πει «πως θα αναφέρει με κάθε λεπτομέρεια στη μητέρα του γαμπρού του, πως ο αδελφός της νύφης της… δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ και πως χρωστά όλο το ποσό της επίπλωσης».

«Εντάξει, να το παίξει κουβαρντάς, αλλά όχι στην πλάτη άλλων» έλεγε φίλος του εμπόρου, ο οποίος έχει πληροφορηθεί τα καμώματα του δικηγόρου…

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε