Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αχαϊα: Τα συγκλονιστικά μηνύματα στα γενέθλια του αδικοχαμένου τους φίλου!

ΦΩΤΟ από thebest.gr
ΦΩΤΟ από thebest.gr

Ο 15χρονος Πάνος μπορεί να έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα και πρόωρα αλλά οι φίλοι του δεν τον ξέχασαν – Την ημέρα των γενεθλίων του, ”βομβάρδισαν” τη σελίδα του στο facebook με μηνύματα…

”Αα ρε πανο..πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός… τι κι αν…. χρόνια πολλά..θα σε σκέφτομαι κάθε μέρα όταν ξυπνάω και κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ” γράφει μια φίλη του στον  Πάνο Τζαβάρα που χάθηκε τόσο άδικα και τόσο τραγικά σε τροχαίο στο Ρίο τον περασμένο Μάιο.

Η σελίδα του στο facebook είναι κυριολεκτικά βομβαρδισμένη από μηνύματα μικρών και μεγάλων που δεν ξέχασαν ότι ο μικρός Πανούλης είχε τα γεννέθλιά του. Θα γινόταν 15 χρόνων και θα πήγαινε στην Τρίτη Γυμνασίου.
Σύμφωνα με το thebest.gr, στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή οι φίλοι και συμμαθητές έχουν αφήσει λουλούδια, αλλά και ένα κομμάτι από την καρδιά τους. 

Διαβάστε μερικά απο τα τρυφερά λόγια των φίλων του:
paνουλη μου θα στο πω κ απο εδω..σαν σημερα θα γινοσουν 15.. σημερα γιορταζει ολη η πλαση που υπηρξες πανω στη γη κ στεναχωριεται ταυτοχρονα που εφυγες νωρις απο αυτην..ισως να μην ταιριαζες εδω..ενας αγγελος δν ανηκει σε ενα κοσμο ατελης γεματο εγκληματα κ αδικιες..θελω να σου πω οτι εδωσα στην μητερα σου το μετταλιο μου που βγηκα πρωτη στο πανελληνιο..στο ειχα υποσχεθει κ εσυ μου ειχες πει να στο αφιερωσω.! οποτε το εκανα,τωρα ειναι στο μαξιλαρι σου να κοιμασαι καθε μερα μαζι του..επισης ελπιζω να ακους καθε βραδυ που σου λεω καληνυχτα κ ονειρα γλυκα!..
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ! Μακάρι να μπορούσα να στο ευχηθώ !!!!! Έχουν περάσει 5 μήνες από τότε που έφυγες από κοντά μας, αλλά είμαι σίγουρη ότι μας προσεχείς και θα συνεχίσεις να μας προσεχείς ,είσαι ένας πανέμορφος αγγελος που θα λάμπει για πάντα εκεί ψηλά!

Στο γράμμα που πήρες μαζί σου λέγαμε πολλά παρά πολλά αν το διαβασες θα κατάλαβες πόσο πολύ μας λείπεις και πόσο σε αγαπάμε κ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ. Να θυμάσαι ότι οι καταστάσεις και τα πρόσωπα μπορεί να φύγουν ή να αλλάζουν , αλλά αυτό που μένει πάντα και πότε ΔΕΝ σβηνεται είναι ΟΙ ΑΝΑΜΝΉΣΕΙΣ !!!!!! 🙂 ♥

“σαν σημερα πριν απο 15 χρονια ηρθες στη ζωη, ισως σε αυτον τον κοσμο η ηλικια σου να σταματησε στα 14 χρονια μα εκει που εισαι τωρα ειμαι σιγουρη πως γιορταζεις τον 15ο χρονο σου. Εμεις ειμαστε χαρουμενοι σημερα σαν να ησουν εδω.Αλλωστε,οταν κλαιμε τα δακρυα δε μενουν,εξατμιζονται και φευγουν. Ετσι λοιπον και ο πονος με τον καιρο φευγει,”εξατμιζεται” και τη θεση του παιρνει η ελπιδα πως αυτος που δεν ειναι διπλα μας (οπως το εννοουμε εμεις τουλαχιστον) ειναι καλα. Δυστυχως καμια φορα οταν αγαπαμε καποιον πρεπει να μαθουμε να ζουμε χωρις αυτον.Για ολους θα εισαι παντα εδω μην το ξεχνας αυτο. Σαν σημερα λοιπον γεννη8ηκες και εδωσες χαρα σε οσους ειχαν την τυχη να σε γνωρισουν για 14.5 ολοκληρα χρονια.Να προσεχεις αγγελε … ♥”

“Αδερφέ μου ακόμα μια φορά θα σου πω πόσο πολύ σ’αγαπάω ♥ ♥ και θα σου ζητήσω να προσέχεις εκεί ψηλα! Σαν σήμερα πριν από 15 χρόνια ο κόσμος είδε έναν πραγματικό άγγελο τόσο όμορφο που ακόμα και ο θεός τον ήθελε για παρέα του αποκλειστικα…ελπίζω να είσαι ευτυχισμένος και να με βλέπεις και να γελάς όπως τότε!! Μου έχεις λείψει δεν μπορώ να το αρνηθώ αλλά αφού ξέρω ότι μια μέρα θα τα ξαναπούμε οι δυο μας δεν ανυσηχώ! Από εμένα έχεις όλη την καρδιά μου και την αγάπη για δώρο γιατί μόνο αυτά έχω να σου προσφέρω…πρόσεχε την οικογένεια σου πάνω από όλα και όσους αγαπάς!! Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ μου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ρόδος: Τον χτύπησαν στο κεφάλι με σιδερένιο σωλήνα για 150€!

Φθιώτιδα: Τα απανωτά ποτά έφεραν άγριο ξύλο και συλλήψεις!

Πάτρα: Αντί να βρίσκεται στο σχολείο, περίμενε ”ζαρωμένος” στα δικαστήρια!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε