Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Αχαϊα: Το αυτοκίνητο κόπηκε στα δύο, αλλά ο οδηγός αποδείχθηκε… επτάψυχος!

ΦΩΤΟ από thebest.gr
ΦΩΤΟ από thebest.gr

Το τροχαίο έγινε στην εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος της Ακράτας – Το αυτοκίνητο όπως βλέπετε στη φωτογραφία μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών, αλλά ο οδηγός κατάφερε να σωθεί…

Άγιο είχε χθες το απόγευμα ο υπεύθυνος φύλαξης του χώρου συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου της Πάτρας Θάνος Αγγελόπουλος ο οποίος σώθηκε ως εκ θαύματος έπειτα από φοβερό τροχαίο, στην εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος της Ακράτας.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε με κατεύθυνση την Αθήνα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών αφού κυριολεκτικά κόπηκε στη μέση όταν προσέκρουσε με σφοδρότητα στο τσιμεντένιο διαχωριστικό που έχει τοποθετηθεί λόγω των έργων που εκτελούνταν στο δρόμο.
ΦΩΤΟ από thebest.gr
Όλα συνέβησαν όταν ο νεαρός οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος από τη βροχή. Σύμφωνα με το thebest.gr, το αυτοκίνητο ακολούθησε μία τρελή πορεία και καρφώθηκε με δύναμη πάνω στο τσιμεντένιο διαχωριστικό. Όλοι πίστευαν ότι ο οδηγός θα ήταν νεκρός όμως εκείνος σύρθηκε έξω από το αυτοκίνητο έχοντας υποστεί ελαφρά τραύματα στο πρόσωπο και τα χέρια!

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αιγίου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Αξιοσημείωτη ήταν και η εκδήλωση ενδιαφέροντος από την πλευρά των μελών της δημοτικής αρχής της Πάτρας οι οποίοι στο άκουσμα της είδησης για το τροχαίο του δημοτικού υπαλλήλου προσπάθησαν αμέσως να επικοινωνήσουν μαζί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αγρίνιο: Άφησε σημείωμα και τίναξε τα μυαλά της στον αέρα!

Αρκαδία: ”Έδεσαν το παιδί μας και το άφησαν να πεθάνει στις φλόγες”!

Κέρκυρα: Νέος θάνατος νεαρού από γρίπη – 7 τα θύματα συνολικά!

Κρήτη: Η εικόνα που αντίκρισε καθώς κλάδευε τις ελιές, τον έκανε να ”παγώσει”!

Αχαϊα: Έπνιξαν και έσφαξαν τα σκυλιά τους – Σκληρές φωτογραφίες!

Θεσσαλονίκη: Μπορεί να μην ταξίδευε αλλά δεν έκανε τυχαία βόλτες στο αεροδρόμιο…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε