Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Αχαϊα: Το ένοχο μυστικό της στάνης…

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η αιφνιδιαστική έφοδος αστυνομικών έφερε στο φως την κρυμμένη αλήθεια…

Πρόκειται για στάνη που βρίσκεται στην περιοχή Κριθαράκια Χαλανδρίτσας. Μια στάνη που 3 άτομα (2 άνδρες και μία γυναίκα), είχαν μετατρέψει σε αποθήκη ναρκωτικών. Οι άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν, άρχισαν να παρακολουθούν τις κινήσεις που γίνονταν στην περιοχή.

Έτσι, μπήκαν αιφνιδιαστικά, συνέλλαβαν τους δράστες και βρήκαν πάνω τους μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης και χασίς. Προχώρησαν αρχικά στην σύλληψη ενός 55χρονου, ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία είχε αγοράσει ποσότητα ηρωίνης βάρους επτά γραμμαρίων.

Σε έλεγχο που έκαναν στο αυτοκίνητό τους, βρέθηκαν 7 γραμμάρια ηρωίνης και 4.990 ευρώ. Στην συνέχεια πραγματοποίησαν έρευνα στα σπίτια τους, όπου εντοπίστηκαν 307 γραμμάρια ηρωίνης και 24,5 γραμμάρια κοκαΐνης.

Μέσα στη στάνη οι αστυνομικοί με την βοήθεια ειδικού σκύλου, «ξέθαψαν», από βάθος 50 εκατοστών, άλλα 973 γραμμάρια χασίς. Επίσης στους χώρους των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μονόκαννο και ένα δίκαννο όπλο, 865 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, και μια ζυγαριά ακριβείας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε