Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Αχαϊα: Το ισόγειο των οργίων – ”Βράζουν” με την Ρουμάνα οι γυναίκες της γειτονιάς!

Αχαϊα: Το ισόγειο των οργίων – ”Βράζουν” με την Ρουμάνα οι γυναίκες της γειτονιάς!

Όταν νοίκιασε το ισόγειο στην Πάτρα, όλοι έκαναν λόγο για μια εντυπωσιακή και ευγενική κοπέλα – Λίγους μήνες αργότερα, όλα έχουν ανατραπεί – Οι γυναίκες της γειτονιάς κάνουν λόγο για όργια και για παράνομο πορνείο – Οι άντρες φαίνεται να το παίρνουν πιο χαλαρά…

”Μάχη” έχει ξεσπάσει στην περιοχή των Ζαρουχλεϊκων της Πάτρας με αφορμή αλλοδαπή γυναίκα, που καταγγέλλεται ότι λειτουργεί παράνομα ως ιερόδουλος και έχει μετατρέψει το σπίτι της σε οίκο ανοχής, έχοντας ξεσηκώσει όλη τη γειτονιά.

Το πρόβλημα υπάρχει για περισσότερο από ένα πεντάμηνο, όσος δηλαδή και ο χρόνος που η Ρουμανικής καταγωγής γυναίκα νοίκιασε ένα παλιό ισόγειο σπίτι με αυλή. Από τότε άρχισαν προβλήματα με αλλεπάλληλες διαταράξεις της κοινής ησυχίας. Σύμφωνα με το dete.gr, τα ίδια σκηνικά επαναλαμβανόταν νύχτα και μέρα!

Τις υποψίες των κατοίκων για κρυφό πορνείο, επιβεβαίωσε μια παρέα εφήβων και νεαρών της γειτονιάς. Άρχισαν να διαδίδουν ότι όποιος ήθελε μπορούσε να πάει σε αυτήν, χωρίς να χρειαστεί πολλά χρήματα. Το νέο αυτό μαθεύτηκε και κάπως έτσι ξεκίνησαν τα καθημερινά επεισόδια, με των κατοίκων της γειτονιάς με τη γυναίκα.

Γυναίκες της γειτονιάς μαζεύτηκαν και απαίτησαν από την ίδια να εγκαταλείψει την περιοχή γιατί στη γειτονιά τους δεν θέλουν «πορνείο». Η αλλοδαπή, από την άλλη πλευρά, αρνείται ότι εκπορνεύεται. Για τους άντρες που μπαινόβγαιναν στο σπίτι, έλεγε ότι της αρέσει να αλλάζει συχνά ερωτικούς συντρόφους.

Κάπως έτσι οι κάτοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία και πήραν την απόφαση να ξεκινήσουν συγκέντρωση υπογραφών για να καταφέρουν μέσω νομικών διαδικασιών να εκδιώξουν την αλλοδαπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Εύβοια: Ληστές με βαριοπούλες, μαχαίρωσαν ζευγάρι στο κρεβάτι!

Καβάλα: Ο εφιάλτης του ιδιοκτήτη ξεκίνησε όταν κλείδωσε την πιτσαρία…

Πάτρα: Μπουνιές και ξύλο σε γυναικείο ποδοσφαιρικό αγώνα – Βίντεο!


Αρχαία Ολυμπία: Μαθήτριες για όσκαρ τιμιότητας – Έκαναν μια γυναίκα να δακρύσει…

Ηλεία: Μητρικά δάκρυα που σφίγγουν το στομάχι – ”Θέλω να αγκαλιάσω το παιδί μου”!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε