Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αχαϊα: Το μήνυμα της συζύγου έκανε έξαλλη την ερωμένη!

Αχαϊα: Το μήνυμα της συζύγου έκανε έξαλλη την ερωμένη!

Αυτός κι αν ήταν τσακωμός! Ένα παράνομο ζευγάρι αναστάτωσε ένα ολόκληρο νυχτερινό κλαμπ στο κέντρο της Πάτρας…

το προηγούμενο Σάββατο (11-06-2011). Σύμφωνα με το dete.gr, μέχρι και… μαλλιοτραβήγματα έπεσαν μεταξύ του άνδρα και της γυναίκας ενώ όταν κάποιοι έσπευσαν να τους χωρίσουν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα κόντεψαν να βρουν και τον μπελά τους! Όμως το πλέον απρόσμενο το… φύλαγαν για το τέλος. Αφού μεσολάβησε περίπου μισή ώρα έντονου καυγά, το ζευγάρι τα ξαναβρήκε και μπήκαν πάλι στο μαγαζί για να συνεχίσουν τη… διασκέδασή τους.

Όλα άρχισαν μέσα στο κλαμπ, όταν ο άνδρας έλαβε στο κινητό του ένα μήνυμα (όπως έμαθαν αργότερα οι εργαζόμενοι του καταστήματος, το ζευγάρι ήταν «παράνομο» και το μήνυμα προερχόταν από τη σύζυγο). Το μεταμεσονύκτιο sms πυροδότησε την ατμόσφαιρα μεταξύ του ζευγαριού και η γυναίκα άρχισε να φωνάζει ενώ ο συνοδός της προσπαθούσε να την ηρεμήσει. Δεν κράτησε πολύ την ψυχραιμία του κι άρχισε να αντιδρά κι εκείνος με πολύ σκληρές εκφράσεις.

Κανείς από τους δύο δεν μπορούσε πλέον να συγκρατήσει τα νεύρα του και η λογομαχία εξελίχθηκε σε χειρονομίες. Το ζευγάρι βγήκε έξω από το μαγαζί για να συνεχίσει τα ίδια, ακόμα και καταμεσής του δρόμου. Και παρά τις προσπάθειες εργαζομένων του μαγαζιού να τους ηρεμήσουν, και ο άνδρας και η γυναίκα άρχισαν να… πιάνονται μαλλί με μαλλί!

Εκεί που όσοι είχαν γίνει παρατηρητές αυτού του απίστευτου δημόσιου καυγά του ζευγαριού περίμεναν ότι θα… γίνουν τα χειρότερα, έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Πάνω στα βρισίδια και τον άγριο τσακωμό, το ζευγάρι… αγκαλιάστηκε κι άρχισε να φιλιέται. Ζήτησαν συγγνώμη ο ένας στον άλλον, ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες κοιτούσαν έκπληκτοι. Ο άνδρας γύρισε προς το μέρος τους και τους ζήτησε να συγχωρήσουν και τους δύο για το άσχημο θέαμα, ενώ πιάνοντας από το χέρι τη συνοδό του ξαναμπήκε στο κλαμπ και παρήγγειλε νέα ποτά!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε