Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Αχαϊα: Τραγελαφικές καταστάσεις στη ΔΕΗ – Έκοψαν το ρεύμα σε 7μελή οικογένεια!

ΦΩΤΟ από patrastimes.gr
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

O πατέρας της οικογένειας πήγε στη ΔΕΗ για να πληρώσει μέρος της οφειλής, αλλά δεν δέχθηκαν τα χρήματά του…

Μία πολυμελής οικογένεια παραμένει από χθες (13-06-2012) στο σκοτάδι στην Οβρυά Πατρών, καθώς η ΔΕΗ διέκοψε την παροχή ρεύματος λόγω χρέους. Είχε προηγηθεί η διακοπή από το ρολόι, αλλά ο πατέρας το συνέδεσε μόνος του και η ΔΕΗ χθες το έκοψε από άλλο ασφαλές σημείο.

Το τραγελαφικό όμως του πράγματος είναι ότι ενώ ο πατέρας της οικογένειας πήγε χθες στη ΔΕΗ για να καταβάλει 1.200 ευρώ έναντι της οφειλής του, ώστε να του επανασυνδεθεί το ρεύμα, η επιχείρηση ηλεκτρισμού δεν το δέχθηκε!

Αυτό γίνεται γιατί σύμφωνα με απόφαση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΗ, για να επανασυνδεθεί το ρεύμα θα πρέπει να καταβληθεί το 70% της οφειλής. Για να παρθεί κάποια κατ’ εξαίρεση άλλη απόφαση, θα πρέπει να συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε μιλώντας στο patrastimes.gr ο κ. Θ. Κανελλόπουλος, μέλος της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Αχαϊας, κανείς επίσης δεν είχε ενημερώσει την οικογένεια ότι μπορεί να πληρώνει το ρεύμα με μειωμένο τιμολόγιο, αρκεί να βάλει στο όνομά του ο πατέρας το ρολόι της ΔΕΗ.

Ετσι, η 7μελής οικογένεια, που το μεγαλύτερο παιδί της είναι 8 χρόνων και το μικρότερο στην κούνια, συνεχίζει να παραμένει στο σκοτάδι, παρ’ όλο που ο άνεργος πατέρας κατάφερε παίρνοντας το πολυτεκνικό επίδομα και μαζεύοντας ό,τι άλλο μπορούσε να πάει να καταβάλει 1.200 ευρώ έναντι προς την οφειλή του, αφού κανένας παράγοντας στην Πάτρα δεν μπόρεσε να παρεκκλίνει της διαδικασίας του Διευθύνοντος Συμβούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Εύβοια:Τι φαντάζεστε ότι ψάρεψαν στη θάλασσα της Ερέτριας; Δείτε φωτό!

Αχαϊα:Πριν την απαγωγή του Π.Παναγόπουλου, πυροβόλησε νεαρό για ερωτική αντιζηλία!

Βοιωτία: ”Φέρε τα λεφτά γιατί είμαι τρελός” – Άγρια ληστεία σε βενζινάδικο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε