Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Αχαϊα: Τραυματίστηκε οδηγός από κατολίσθηση – Κλειστή η παλιά Ε.Ο. Πατρών-Κορίνθου!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η εκτροπή της κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Αθήνα γίνεται στο ύψος του κόμβου της Πούντας, ενώ στο ρεύμα προς Πάτρα στο ύψος του κόμβου Ακράτας.

“Ουρανοκατέβατοι” ήρθαν στα αυτοκίνητά τους δύο βράχοι, ωστόσο γλίτωσαν τα χειρότερα. Ο λόγος για δύο οδηγούς, έναν άνδρα και μια γυναίκα, που χθες το απόγευμα (20-01-2013) ενώ κινούνταν στην Πούντα – Καλάβρυτα, στο 1ο χλμ, στην είσοδο των Καλαβρύτων δύο βράχοι αποκολλήθηκαν και έπεσαν πάνω στα εν κινήσει οχήματά τους.

Ο άνδρας οδηγός τραυματίστηκε πολύ ελαφρά και πήρε τις πρώτες βοήθειες από το Κέντρο Υγείας, ενώ η γυναίκα οδηγός δεν έπαθε το παραμικρό. Οι κατολισθήσεις είναι ένα συχνό φαινόμενο τη χειμερινή περίοδο για την ορεινή περιοχή, με αποτέλεσμα, οι οδηγοί να βρίσκονται σε κίνδυνο, αλλά και η κίνηση των οχημάτων να γίνεται με δυσκολία.

Σύμφωνα με το thebest.gr, αποκόλληση βράχου στο μεταξύ, σημειώθηκε και στην Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος του Πλατάνου με αποτέλεσμα να παραμένουν κλειστά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Ένας μεγάλος βράχος αποκολλήθηκε και απέκλεισε τον δρόμο.

Η εκτροπή της κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Αθήνα γίνεται στο ύψος του κόμβου της Πούντας, ενώ στο ρεύμα προς Πάτρα στο ύψος του κόμβου Ακράτας. Το θέμα αναμενεται σήερα να τεθεί επί τάπητος στη διάρκεια σύσκεψης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Μεσολόγγι:Δολοφονία σε καλύβα – Το θύμα στεκόταν στο λάθος σημείο!

Κοζάνη: Ο… σοκαρισμένος και ανήξερος υπάλληλος αποδείχθηκε ”σκηνοθέτης”!

Γιάννενα: Αλβανός… καταστροφέας με επιθέσεις σε σπίτια, αυτοκίνητα και βενζινάδικο!

Αχαϊα: Έκρηξη τεχνητής χιονοστιβάδας στην κάμερα – Δείτε το βίντεο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε