Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Αχαϊα:Απελαύνουν τον Αλβανό που ζητούσε από παιδιά να πάνε στο σπίτι του!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο 22χρονος πρωταγωνιστής της υπόθεσης απολογήθηκε για όσα του καταλογίζονται στο δικαστήριο…

Την αθώωση του 22χρονου Αλβανού που πλησίαζε μαθητές Δημοτικού Σχολείου στην περιοχή της Αγυιάς και τους έταζε παγωτό για να τους πάρει μαζί σπίτι του, αποφάσισε χθες το μεσημέρι (01-10-2012) το δικαστήριο της Πάτρας.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, ο νεαρός οδηγήθηκε χθες για να δικαστεί στο αυτόφωρο, όμως η έδρα αποφάσισε την αθώωσή του για την κατηγορία της απόπειρας προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, καθώς ο ίδιος αρνήθηκε τα πάντα κατά την κατάθεσή του. Όμως αποφασίστηκε να κρατηθεί από την ΕΛ.ΑΣ. και να απελαθεί από την Ελλάδα στην Αλβανία καθώς βρισκόταν στη χώρα παράνομα, αφού είχε απελαθεί παλαιότερα και είχε κριθεί ανεπιθύμητος.

Το περιστατικό είχε καταγγελθεί την περασμένη Παρασκευή από μικρούς μαθητές του Δημοτικού στην περιοχή της Αγυιάς. Όπως είχε αναφερθεί, ο νεαρός πλησίασε έξω από τα κάγκελα του σχολικού συγκροτήματος και άρχισε να προσεγγίζει μικρά παιδιά προκειμένου να φύγουν μαζί του. Συγκεκριμένα πλησίαζε τα ανήλικα, αγόρια και κορίτσια, και τους έλεγε πως η μητέρα ή ο πατέρας τους δεν θα πάει να τους πάρει από το σχολείο και πως έπρεπε να φύγουν με αυτόν.

Για το λόγο αυτό τα δελέαζε λέγοντάς τους πως θα πάνε σπίτι του νεαρού, θα τους δώσει παγωτό να φάνε και θα δούνε μαζί παιδικές ταινίες και σειρές. Ευτυχώς κάποια από τα παιδάκια ενημέρωσαν τους γονείς τους αλλά και τους δασκάλους τους και εκείνοι με τη σειρά τους ειδοποίησαν την αστυνομία, άνδρες της οποίας κατέφθασαν στο σημείο και συνέλαβαν τον νεαρό Αλβανό.

Όταν συνελήφθη, ο 22χρονος δήλωσε στην κατάθεσή του στην Αστυνομία πως έμενε μόνιμα στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, όμως όπως αποδείχθηκε αυτό ήταν ψευδές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε