Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Αχαϊα:”Ήθελες να πάρεις όλη την οικογένεια για να με συγκρίνεις”;

ΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από dete.gr

Η ερωμένη τον απάτησε με τον μικρότερο αδερφό του – Όταν το έμαθε έψαξε και την βρήκε σε δρόμο της πόλης, με τους διαλόγους που ακολούθησαν να διαδίδονται από στόμα σε στόμα…

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους όσοι έτυχε να γίνουν αυτόπτες μάρτυρες του άγριου επεισοδίου μεταξύ ζευγαριού νεαρής ηλικίας, στην περιοχή της Ανθείας. Με βάση αυτά που έλεγε ο εξαγριωμένος νεαρός, η ερωτική σύντροφός του όχι απλώς τον είχε απατήσει, αλλά το είχε κάνει με τον… μικρό αδελφό του!

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής (18-05-2012), όταν ο νεαρός, όχι πάνω από 26 ετών, έφθασε στην περιοχή έχοντας ουσιαστικά στήσει… καρτέρι στην κοπέλα του η οποία, σύμφωνα με γείτονες, είναι ιδιωτική υπάλληλος και μένει μόνη της.

Όταν την είδε να κατευθύνεται προς το σπίτι της μπήκε στο δρόμο της κι άρχισε να την βρίζει. Κάποιοι από τους κατοίκους βγήκαν στα μπαλκόνια για να δουν τι συμβαίνει και άκουσαν όλο το διάλογο. Από αυτόν κατάλαβαν την αιτία της οργής του νέου άνδρα ο οποίος ομολογουμένως ήταν εκτός εαυτού ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ότι προφανώς θα ήταν και μεθυσμένος.

Το θέμα είναι ότι το επεισόδιο αγρίεψε πολύ περισσότερο μιας και η νεαρή συνέχιζε να έχει ψυχρή στάση απέναντί του. Όταν μάλιστα προσπάθησε και κατάφερε να ξεφύγει για λίγο, εκείνος την ακολούθησε και να την έπιασε ξανά από το χέρι. Μόνο που τότε άρχισε να την χαστουκίζει στο πρόσωπο και η κατάσταση είχε ήδη ξεφύγει από τον έλεγχο.

Τελικά γείτονες αποφάσισαν να παρέμβουν για να προλάβουν τα χειρότερα και ευτυχώς το πέτυχαν. Αφήνοντας τη νεαρή – η οποία δεν είπε λέξη – να γυρίσει σπίτι της και παρηγορώντας για αρκετή ώρα το νεαρό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ροδος: Πρωτόγνωρο ατύχημα με δονητή -Περίμενε να τελειώσουν οι μπαταρίες!

Ηράκλειο: ”Χρυσάφι” στο λιμάνι-Έφτασε το γιοτ του σεϊχη Αμπντουλάχ!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε