Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Αχαϊα:”Μου έβαλαν ένα μαχαίρι στο λαιμό και έλεγαν ότι θα με σφάξουν”!

ΦΩΤΟ από thebest.gr
ΦΩΤΟ από thebest.gr

Η 85χρονη που βλέπετε στη φωτογραφία, απέδειξε ότι… το λέει η καρδούλα της!

Αντιμέτωπη με τρεις ληστές ήρθε το βράδυ της περασμένης Κυριακής (16-09-2012) μία 85χρονη από την Αμαλιάδα, που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, η οποία παρά την τρομάρα που πήρε, απέδειξε ότι «το λέει η καρδούλα της» και έκανε τους δράστες να τραπούν σε φυγή, όχι όμως και με άδεια χέρια.

Το βράδυ της Κυριακής, γύρω στις 21:30, η ηλικιωμένη ξάπλωσε στο κρεβάτι της και λίγα δευτερόλεπτα μετά είδε έναν άνδρα που φορούσε κουκούλα, να ανοίγει την πόρτα, η οποία σημειωτέον ήταν ξεκλείδωτη και να μπαίνει μέσα στο δωμάτιο. Σύμφωνα με το thebest.gr, αμέσως μετά το πρώτο άτομο, στο δωμάτιο εισήλθαν άλλα δύο άτομα με κουκούλα, τα οποία την πλησίασαν και της είπαν να μην μιλάει.

Οι τρεις ληστές, που σύμφωνα με την περιγραφή της γυναίκας ήταν νεαρής ηλικίας, όχι πολύ ψηλοί και δεν μιλούσαν καθαρά ελληνικά, άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι. Κάποια στιγμή ο ένας εκ των δραστών βρήκε ένα μαχαίρι επάνω στο τραπέζι, το πήρε στα χέρια του, πλησίασε τη γυναίκα και άρχισε να την απειλεί λέγοντάς της: «Μην μιλάς θα σε σφάξω..».

Η γυναίκα κατατρομαγμένη τους έδωσε ένα πορτοφόλι που είχε κάτω από το μαξιλάρι της, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των δέκα ευρώ. Οι δράστες όμως δεν σταμάτησαν να ψάχνουν, μέχρι που βρήκαν σε ένα συρτάρι το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και σε μία βαλίτσα όλα τα χρυσαφικά της ηλικιωμένης.

Η γυναίκα κάποια στιγμή επεχείρησε να σηκωθεί από το κρεβάτι για να βγει έξω, όμως την έσπρωξαν και την εμπόδισαν. Η γυναίκα δεν έχασε το θάρρος της και όταν αντιλήφθηκε ότι και οι τρεις ήταν απασχολημένοι με το να ψάχνουν το σπίτι, βγήκε αθόρυβα έξω από την πόρτα και άρχισε να καλεί σε βοήθεια τον αλλοδαπό που διαμένει δίπλα.

Οι δράστες όταν άκουσαν τις φωνές φοβήθηκαν και αμέσως τράπηκαν σε φυγή, όχι από την πόρτα αλλά από ένα μικρό παράθυρο στην κουζίνα, σπάζοντας μάλιστα και τη σίτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κρήτη:Του ανακοίνωσαν ότι απολύεται και έπαθε ανακοπή – Ανείπωτη τραγωδία σε γραφείο!

Λασίθι: Γυναίκα… δηλητήριο με χέρια μακριά – Ληστεία στην κάμερα!

Hράκλειο:Σύλληψη την ώρα του δείπνου – Χρωστούσε 600.000€ στο δημόσιο!

Πάτρα: Θύμα τροχαίου ο Ανδρέας Φούρας – Δείτε φωτογραφίες από το σημείο!

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε