Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Αχαϊα:Οικογενειακή… σύρραξη στα δικαστήρια για 200.000€ – Κόρη εναντίον μάνας!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Έντονη δικαστική διαμάχη, με μηνύσεις και αγωγές, μεταξύ μιας… μάνας και της κόρης της! Εκτός από την ίδια την αντιδικία, έχει ενδιαφέρον και η κατηγορία, καθώς η κόρη υποστηρίζει ότι η μάνα της, της «έφαγε» 200.000 ευρώ…

Μετά από δύο αναβολές στην εκδίκαση της μήνυσης, μία ακόμα δίκη ήταν προγραμματισμένη για το πρωί της περασμένης Τετάρτης στην αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Πάτρας, όμως και αυτή τη φορά δόθηκε αναβολή με αποτέλεσμα να προκληθεί επεισόδιο ανάμεσα στις δύο αντίδικες (κόρη και μάνα).

Πάντως ακόμα και αν η εκδίκαση αναβλήθηκε, όσοι έτυχε να βρίσκονται στην αίθουσα για άλλες υποθέσεις μπήκαν στον πειρασμό να κάνουν τα ανάλογα σχόλια εκδηλώνοντας την έκπληξή τους για την διαμάχη. Πιο συγκεκριμένα, η διένεξη ξεκίνησε από τη μήνυση που υπέβαλε η 45χρονη κόρη στην 68χρονη μάνα, κατηγορώντας την για υπεξαίρεση χρημάτων.

Ειδικότερα, η κόρη ισχυρίζεται πως η μητέρα της, την είχε πείσει να κρατά στο δικό της σπίτι χρηματικό ποσό άνω των 50.000 ευρώ, χρυσές λίρες αλλά και κοσμήματα συνολικής αξίας 200.000 ευρώ, με το αιτιολογικό ότι έπρεπε να τα φυλάει για να μην τα χάσει η ίδια. Όταν όμως τα ζήτησε πίσω (η κόρη) η μάνα της αρνήθηκε και η ίδια ανακάλυψε ότι όλα είχαν ξοδευτεί προκειμένου να καλυφθούν μεγάλα χρέη του αδελφού της ο οποίος διαμένει στην Αθήνα. Έτσι η κόρη προσέφυγε στην Ελληνική Δικαιοσύνη υποβάλλοντας μήνυση και καταθέτοντας αγωγή σε βάρος της γυναίκας που την… έφερε στη ζωή.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι στη δίκη αυτή δεν είναι μόνη της η κόρη. Έχει συμπαραστάτη και τη μικρή αδελφή της η οποία έχει δεχθεί να είναι μάρτυρας κατηγορίας σε βάρος της ηλικιωμένης μητέρας της. Σύμφωνα με το dete.gr, σε μία από τις καταθέσεις της αναφέρει πως το έκανε διότι θεωρούσε πως η μάνα τους ήταν ικανή για όλα και ότι δεν ήθελε ποτέ να βοηθήσει τις δύο κόρες της, παρά μόνον τον μεγάλο της γιο. Πάντως η δίκη αναβλήθηκε και αναμένεται να διεξαχθεί στις αρχές του νέου χρόνου…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε