Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Αχαϊα:Πρωτοφανές! Την έκλεψε και της έδειξε τα γεννητικά του όργανα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σοκ για μια γυναίκα υπάλληλο, που βρέθηκε απέναντι από δύο Αλγερινούς…

Σοκ για γυναίκα υπάλληλο σούπερ μαρκετ αργά το απόγευμα της Τετάρτης (17-10-2012). Ο δράστης, όχι μόνο παραδέχθηκε οτι άρπαξε τρόφιμα από το κατάστημα, αλλά με μία πρωτοφανή επίδειξη θρασύτητας, έδειξε τα  κλοπιμαία στη γυναίκα, μαζί με τα γεννητικά του όργανα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr το περιστατικό συνέβη στις 18.30 το απόγευμα της Τετάρτης σε σούπερ μάρκετ της οδού Σολωμού. Οι δύο αλλοδαποί δράστες, πιθανόν Αλγερινοί, μπήκαν στο κατάστημα προσποιούμενοι τους πελάτες. Την ώρα εκείνη, πλην της υπαλλήλου, δεν υπήρχε κανείς άλλος στο κατάστημα.

Ο ένας άρχισε να συνομιλεί με την υπάλληλο ενώ ο άλλος πήγε στο βάθος και άρχισε να ξαφρίζει. Η γυναίκα κατάλαβε αμέσως τι συνέβαινε και με νοήματα τους είπε να αφήσουν τα κλοπιμαία. Τότε συνέβη το πρωτοφανές. Ο ένας από τους δύο ξεκούμπωσε το παντελόνι του, κατέβασε ο εσώρουχό του, ενώ ο άλλος απλώς παρακολουθούσε.

Η υπάλληλος, προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία της. Ο δράστης, ύστερα από απαίτησή της έδωσε τα τυποποιημένα τυριά τα οποία είχε αρπάξει από ψυγείο του καταστήματος, ενώ ο άλλος επίμονα της ζητούσε μπύρες.

Ευτυχώς για εκείνη, οι δύο άνδρες αφού συνομίλησαν μεταξύ τους, αποφάσισαν να φύγουν χωρίς να έχουν άλλες…απαιτήσεις. Η γυναίκα ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος έσπευσε στο σουπερ μαρκετ, αλλά όπως είπε στο thebest.gr όχι την Αστυνομία, διότι “έχει βαρεθεί να την φωνάζει”

“Δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει πια κάτι η αστυνομία. Έχω ειδοποιήσει πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά ποιος ξέρει, γίνονται τόσα που ίσως να μην προλαβαίνει” είπε με νόημα, προσθέτοντας ότι τα αντανακλαστικά της ήταν άμεσα, επειδή τους συγκεκριμένους άνδρες τους έχει ξαναδεί να κινούνται ύποπτα στην περιοχή. Είπε μάλιστα οτι ήταν καλοντυμένοι και πως η εμφάνισή τους δεν παρέπεμπε στη συνηθισμένη εικόνα των μεταναστών που κυκλοφορούν στις γειτονιές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Θεσσαλονίκη: Το μεθύσι έφερε δολοφονία – Τον σκότωσε ο άνθρωπος που φιλοξενούσε!

Ηράκλειο: Πανικός σε ενεχυροδασνειστήριο – Εισέβαλε σαν μαινόμενος ταύρος!

Κέρκυρα:Τρομακτική εισβολή ληστών με τσεκούρια σε σούπερ μάρκετ!

Πάτρα: ”Βρείτε κρεβάτι γιατί θα φωνάξουμε τη Χρυσή Αυγή”

Θεσσαλονίκη: Οι πιο… πλούσιοι Πακιστανοί – Αγόραζαν και άφηναν πουρμπουάρ!

Αχαϊα: Ξεμυαλίστηκε στο facebook, τους άφησε και…επέστρεψε σαν βρεγμένη γάτα!

Πάτρα:Την έγδυσε και την άφησε γυμνή στη μέση του δρόμου!

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε