Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Αχαϊα:Ψάχνουν μάρτυρες για το πως ”έσβησε” το 14χρονο αγγελούδι τους!

ΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από dete.gr

Συνεχίζονται οι έρευνες για την εξακρίβωση των συνθηκών θανάτου του 14χρονου ποδηλάτη…

Πάνου Τζαβάρα, στην περιοχή του Ρίου. Σε εφημερίδες της Πάτρας δημοσιεύεται ανακοίνωση των τραγικών γονέων του παιδιού, Κώστα Τζαβάρα και Φαίδρας Δούρου οι οποίοι καλούν όποιον γνωρίζει κάτι για το δυστύχημα να καταθέσει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, απομένει η συμπληρωματική κατάθεση των μελών της οικογένειας του παιδιού, όπως επίσης και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου ο φάκελος της δικογραφίας να αποσταλεί στον εισαγγελέα.

Η οικογένεια του 14χρονου δείχνει να εκτιμά ότι υπάρχουν ευθύνες προς αναζήτηση. Η δικογραφία ακόμη παραμένει ανοικτή και οποιοδήποτε επιπρόσθετο στοιχείο ίσως ρίξει φως στις συνθήκες που σημειώθηκε το τροχαίο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει δώσει κατάθεση τόσο η οδηγός που είχε άμεση εμπλοκή με το θανατηφόρο τροχαίο όσο και οι άλλες δύο οδηγοί. Ο άτυχος Πάνος Τζαβάρας, εγγονός του βιομηχάνου Ανδρέα Δούρου, επέστρεφε από το σχολείο με τον μικρότερο αδερφό του, όταν συνέβη το μοιραίο.

Συνολικά τρία οχήματα χτύπησαν τον 14χρονο Πάνο, ο οποίος παρέμεινε νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ρίου αλλά δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη μετά από μία εβδομάδα νοσηλείας. (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε