Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Αχαϊα:”Θέλω τον πρόεδρο που έδωσα μίζα” – Απίστευτη καταγγελία τσιγγάνου!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν στη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου μελών αγροτικής Ένωσης στην περιοχή. Σκηνές που όμοιές της δεν έχει ζήσει ποτέ μέχρι σήμερα στη διάρκεια της πολύχρονης δράσης του το συγκεκριμένο όργανο.

Όλα συνέβησαν όταν από το πουθενά, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση του Δ.Σ. , εισέβαλε τσιγγάνος, ο οποίος ζητούσε επίμονα να δει τον πρόεδρο. Όταν εμφανίστηκε ο πρόεδρος, ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης, προς γενική κατάπληξη επέμενε να δει τον άλλο πρόεδρο με τον οποίο είχε…συμφωνήσει για τη δουλειά, με αποτέλεσμα τα πράγματα να μπλεχτούν ακόμα περισσότερο.

Η συνέχεια ωστόσο ήταν πιο αποκαλυπτική, καθώς διαπιστώθηκε πως ο τσιγγάνος ζητούσε τον πρόεδρο που είχε αποχωρήσει από τη θέση πριν από λίγο καιρό. Όταν ο «επισκέπτης» ενημερώθηκε πως τα πρόσωπα και οι καταστάσεις έχουν αλλάξει, επέστρεψε δριμύτερος, δεν πτοήθηκε και αφού αποκάλυψε πως είχε δώσει στον προηγούμενο πρόεδρο ποσό 1.500€ ως μίζα ,προκειμένου να του επιτραπεί να σηκώσει σίδερα από τις εγκαταστάσεις της Ένωσης στον Αλισσό, στη συνέχεια ζήτησε να υλοποιηθεί το υπόλοιπο της συμφωνίας.

Συμφωνία που προέβλεπε με το ίδιο ποσό να πάρει και τα σίδερα από εγκαταστάσεις αρμοδιότητας της Ένωσης στην περιοχή των Φαρρών. Σύμφωνα με το patrastimes.gr, τα μέλη του Δ.Σ. δεν ήθελαν να πιστέψουν αυτά τα οποία άκουγαν και από τα οποία προέκυπτε πως ο απελθών πρόεδρος – σύμφωνα με τους ισχυρισμούς -ούτε λίγο ούτε πολύ έπαιρνε μίζες ακόμα και για τα παλιοσίδερα που έπαιρναν οι τσιγγάνοι από εγκαταλελειμμένες εγκαταστάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πάτρα: Λήστεψαν τους φοιτητές και προσπάθησαν να βιάσουν τις φοιτήτριες στο πανεπιστήμιο!

Καβάλα: Τους απήγαγαν και τους βασάνισαν με πένσα και μαχαίρι!

Δυτική Ελλάδα:Live your myth in Greece-Γύρισε όλα τα νοσοκομεία για να σωθεί!

Χανιά:Υπέγραψε ο Πίου – Ο Πανακρωτηριακός πήρε…το μαύρο το πιστόλι!

Γρεβενά:Έκλεψαν 18.500€ από κρατούμενους – Άφαντος ο λογιστής των φυλακών!

Η Κρητικοπούλα που θα λέει τις ειδήσεις στους Γερμανούς!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε