Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Αχαϊα:”Τη σκότωσα γιατί φοβήθηκα ότι θα μου έπαιρνε τα παιδιά”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε αμέσως μετά την απολογία του στον Ανακριτή Πατρών ο 43χρονος δολοφόνος της Αγυιάς

που σκότωσε πριν από λίγες ημέρες την 37χρονη Σέρβα σύντροφο και μητέρα των δύο εκ των πέντε παιδιών του με το μαχαίρι που είχε στην κουζίνα του μαγαζιού του. (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

Ο δράστης υποστήριξε πως δεν είχε προμελετήσει τη δολοφονία και πως φοβήθηκε πως θα του έπαιρνε τα παιδιά και θα έφευγε, όπως τον είχε απειλήσει. O Α.Λ. έχει πέντε παιδιά, τρία από την πρώην γυναίκα του και δύο με την 37χρονη που σκοτωσε.

Οπως είπε στην απολογία του μετά από συνεχείς τσακωμούς η γυναίκα είχε πάρει τα παιδιά και έμενε στο σπίτι της αδελφής του συνεταίρου του. Την προηγούμενη του φονικού την είχε καλέσει να πάνε στην σχολική γιορτή του ενός παιδιού, εκείνη δεν ανταποκρίθηκε, ενώ αρνήθηκε να συζητήσουν ενώπιον της αδελφής του συνεταίρου και του ιδίου για το τι θα συμβεί με τον γάμο τους.

Παρόλα αυτά όμως η γυναίκα εξακολουθούσε και εργαζόταν στην ψησταριά. Οπως είπε το πρωί της περασμένης Παρασκευής επιχείρησε να κουβεντιάσει μαζί της, εκείνη αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να θολώσει και να την μαχαιρώσει 63 φορές.

Τις φωνές άκουσε ο μεγάλος του γιος από τον πρώτο του γάμο. Και αυτό γιατί η οικογένεια έμενε σε διαμέρισμα πάνω από την ψησταριά. Ο γιος κατέβηκε και είδε τη γυναίκα μέσα σε μία λίμνη αίματος και τον πατέρα του με αιματοβαμμένα τα ρούχα του δίπλα της. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Λάρισα: Πώς λέτε ότι κατάφεραν δύο ιερείς να πάρουν αύξηση στα χρόνια των μνημονίων;

Χανιά: ”Ελάτε να με σώσετε” – Επιχείρηση διάδωσης στα Σφακιά!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε