Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Αχαϊα:Χτυπούσε τη φίλη του και οι θαμώνες της καφετέριας γελούσαν!

ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI

Aπίστευτο περιστατικό ξυλοδαρμού γυναίκας αλλά και πρωτοφανής αδιαφορία του κόσμου.

Όλα αυτά το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής σε καφετέρια της πλατείας των Υψηλών Αλωνίων. Το ζευγάρι καθόταν σε μαγαζί της πλατείας απολαμβάνοντας καφέ. Το κατάστημα ήταν γεμάτο θαμώνες ενώ έξω από την καφετέρια πηγαινοερχόταν πλήθος κόσμου.

Κάποια στιγμή το ζευγάρι άρχισε να τσακώνεται. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και δεν άργησαν να λογομαχούν με δυνατή φωνή τραβώντας τα βλέμματα των διπλανών τους. Κανείς δεν έδωσε σημασία αφού οι πάντες θεωρούσαν ότι σε λίγο το ζευγάρι θα τα… έβρισκε. Ποιος να φανταζόταν τη συνέχεια η οποία ήταν τόσο βίαιη. Κι αυτό γιατί μετά τη λογομαχία, το ζεύγος πέρασε στα σπρωξίματα, ενώ ακόμα κάθονταν στο τραπέζι τους.

Σύμφωνα με το dete.gr, μετά από λίγο, ο σύντροφος της κοπέλας σηκώθηκε εξαγριωμένος, την έπιασε από τα μαλλιά κι άρχισε να την τραβά έξω από το χώρο των τραπεζοκαθισμάτων βγάζοντάς την στη μέση του δρόμου. Η νεαρή ούρλιαζε από τους πόνους και φώναζε, όμως εκείνος συνέχισε στο ίδιο σκηνικό. Τραβώντας την με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη προς την απέναντι πλευρά του πεζοδρομίου.

Σε αυτή την επίπονη διαδρομή τα πράγματα χειροτέρεψαν αφού ο νεαρός άρχισε και τα χτυπήματα, με δυνατές σφαλιάρες στο κεφάλι και χαστούκια στο πρόσωπο της νεαρής συντρόφου του! Μόλις μάλιστα την ανέβασε πάνω στην πλατεία συνέχισε να τη χαστουκίζει φωνάζοντάς της και απαιτώντας της να μην του ξαναμιλήσει άσχημα. Η νεαρή είχε γονατίσει για να αποφύγει τα χτυπήματα αλλά ο ίδιος συνέχιζε απτόητος…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε