Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Δίκη Γιακουμάκη: Τι κατέθεσε ένας συμφοιτητής του – Τον είχαν τραυματίσει με σπασμένο ποτήρι

Δίκη Γιακουμάκη: Τι κατέθεσε ένας συμφοιτητής του – Τον είχαν τραυματίσει με σπασμένο ποτήρι

Μετά την κατάθεση του πατέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, στο δικαστήριο κατέθεσε ένας συμφοιτητής του αδικοχαμένου Κρητικού.

Με τον Βαγγέλη όπως είπε έκαναν παρέα μερικούς μήνες αφού ο Βαγγέλης έκανε παρέα και με μικρότερους συμφοιτητές του. Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης ήταν στο δεύτερο έτος της σχολής και ο ίδιος στο πρώτο.

Ο μάρτυρας αναφέρθηκε στο περιστατικό που τον είχαν κλειδώσει έξω από το δωμάτιο ,στο κλείσιμό του στην ντουλάπα, ανέφερε πως τον είχε δει με τραυματισμένο το χέρι του από σπασμένο ποτήρι καθώς και στο πέταγμα των μήλων κατά το οποίο σύμφωνα με την εκτίμησή του ο Βαγγέλης είχε δυσαρεστηθεί χωρίς ωστόσο να αντιδράσει έντονα.

Μία φορά που είχαν βρεθεί με τον Βαγγέλη στο πλαίσιο του καφέ ο σπουδαστής του είχε πει πως τα είχε βρει δύσκολα με τις παρέες κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς σε τέτοιο μάλιστα σημείο που είχε σκεφτεί να πέσει από το παράθυρο όπως αναφέρει το epirus-tv-news.gr.

Στην κατάθεσή του αναφέρθηκε και στο περιστατικό που ο Βαγγέλης είχε συρθεί από έναν από τους κατηγορούμενους με μία σκισμένη μπλούζα από το διάδρομο στο δωμάτιό του για μία απόσταση 2 περίπου μέτρων καθώς και σε σημάδι στο λαιμό του (αποτυπωμένη παλάμη).

Έκανε μπάνιο τα ξημερώματα γιατί του έκλειναν το νερό

Ο Βαγγέλης αναγκάζονταν να κάνει μπάνιο στις 2 και 3 τα ξημερώματα γιατί του έκλειναν το νερό, ανέφερε ο συμφοιτητής του Βαγγέλη ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το πώς θα ένοιωθε ο ίδιος αν του συνέβαιναν ανάλογα περιστατικά απάντησε πως θα ένοιωθε άσχημα και θα στεναχωριόταν ως τα όρια της κατάθλιψης .

“Ο Βαγγέλης ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος και δεν είχα ακούσει ποτέ ότι είχε λάβει μέρος σε κάποια φασαρία” ,είπε συμπληρώνοντας σε άλλο σημείο της κατάθεσής του πως είχε ακούσει στη σχολή κάποιον να λέει πως ο Βαγγέλης θα πάθει ψυχολογικό πρόβλημα ,είχε μία δύσκολη χρονιά πέρυσι.

Όταν ρωτήθηκε αν η συγκεκριμένη παρέα έκανε πλάκες και σε άλλα παιδιά απάντησε “νομίζω “ναι” αλλά μικρότερης έντασης ,σταμάτησαν όμως και συνέχισαν με τον Βαγγέλη.”

Ο πρωτοετής τότε φοιτητής απαντώντας σε ερώτηση για το τι έλεγαν τα παιδιά στη σχολή ,ανέφερε πως έλεγαν “πως ήταν κρίμα μήπως συμβεί κάτι σοβαρό στο παιδί.”

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις