Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Διπλή εξαφάνιση-θρίλερ στο Ηράκλειο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πρόκειται για μία 44χρονη και έναν 53χρονο που όπως όλα δείχνουν είναι και συγγενείς!

Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, οι αρχές επικεντρώνονται στις κλήσεις των κινητών τηλεφώνων τους για την έρευνα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει ζητηθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των κινητών τους.

Οι δύο εξαφανίστηκαν με διαφορά πέντε ημερών, ωστόσο οι αστυνομικές αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να συσχετίζονται οι δύο περιπτώσεις λόγω της συγγενικής σχέσης των αγνοούμενων.

Ο μεν 53χρονος εξαφανίστηκε βραδινές ώρες της 22ας Σεπτεμβρίου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τηλεφώνησε στον γιο του και έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται. Άνθρωποι από το περιβάλλον της οικογένειας αναφέρουν ότι το περιεχόμενο του τηλεφωνήματος ήταν λίγο περίεργο ή τουλάχιστον έτσι θεωρήθηκε εκ των υστέρων οπότε και χάθηκαν τα ίχνη του.

Η 44χρονη φέρεται να εξαφανίστηκε μέρα – μεσημέρι από το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου όπου εργάζεται. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πριν χαθούν τα ίχνη της είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την κόρη της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν μία συνηθισμένη συνομιλία μητέρας και κόρης και ότι δεν ειπώθηκε κάτι περίεργο ή ανησυχητικό.

Όπως λένε, όσοι γνωρίζουν τους δύο εξαφανισθέντες πρόκειται για δύο εξαιρετικούς ανθρώπους, πολύ σοβαρούς, οι οποίοι έχουν μεγάλη αγάπη στις οικογένειες τους και ειδικότερα στα παιδιά τους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε