Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Δράμα: Σφαίρες και αίμα για σύλληψη εμπόρου ναρκωτικών – Ο δράστης είχε στραμμένο το όπλο στους αστυνομικούς!

Δράμα: Σφαίρες και αίμα για σύλληψη εμπόρου ναρκωτικών – Ο δράστης είχε στραμμένο το όπλο στους αστυνομικούς!
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο έμπορος ναρκωτικών τη μια σημάδευε τους αστυνομικούς και την άλλη απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει…

Όλα έγιναν το μεσημέρι στο χωριό Αγία Παρασκευή. Οι αστυνομικοί είχαν από καιρό πληροφορίες για τη δράση του 30χρονου ναρκέμπορα και αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν αιφνιδιαστική έφοδο στο σπίτι του, για να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

Έτσι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας σε συνεργασία με την Ο.Π.Κ.Ε. Δράμας, τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου και παρουσία δικαστικού λειτουργού, έφτασαν στο σπίτι και κάλεσαν τον δράστη να παραδοθεί. Εκείνος όμως ήταν αποφασισμένος να αντισταθεί…

Όπλισε πιστόλι τύπου TOKAREV 7,62 mm, που κατείχε παράνομα και το έστρεψε κατά των αστυνομικών. Οι αστυνομικοί τον κάλεσαν επανειλημμένα να παραδοθεί και κάποια στιγμή ο δράστης έστρεψε το πιστόλι στον κρόταφό του, απειλώντας να αυτοκτονήσει. Απαιτούσε από τους αστυνομικούς να του επιτρέψουν να διαφύγει και κάποια στιγμή, κινήθηκε γρήγορα προς την κύρια έξοδο του σπιτιού.

Στον προαύλιο χώρο, όπου κατέφυγε ο δράστης, εκλήθη εκ νέου να παραδοθεί και όταν επιχειρήθηκε από αστυνομικούς η ακινητοποίησή του αυτός αντιστάθηκε και έστρεψε και πάλι εναντίον τους το πιστόλι. Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν αρχικά στον αέρα, για να τον εκφοβίσουν και να τον πείσουν να παραδοθεί, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Έτσι ένας εκ των αστυνομικών τον ακινητοποίησε πυροβολώντας τον στα πόδια. Ο δράστης διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Δράμας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, φέροντας δύο διαμπερή τραύματα στο αριστερό πόδι και ένα στο δεξί.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 33 φυσίγγια των 7,62 mm, μικρή ποσότητα χασίς, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 275€, ένα κινητό τηλέφωνο και ποσότητα λαδιού που χρησιμοποιείται για λίπανση όπλων. Επιπλέον κατασχέθηκε και το πιστόλι που κρατούσε, με ένα φυσίγγιο στη θαλάμη και 6 φυσίγγια στο γεμιστήρα.

Σε βάρος του δράστη σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση κατά συρροή, αντίσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε