Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Δυτική Αττική: Προσπαθούσε να σώσει τα σκυλιά του ο αγνοούμενος κυνηγός

Δυτική Αττική: Προσπαθούσε να σώσει τα σκυλιά του ο αγνοούμενος κυνηγός
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που περιγράφει ο αδελφός της γυναίκας του 70χρονου που αγνοείται στην Μάνδρα…

Πρόκειται για τον κ. Χρήστο Φωτόπουλο, πρόεδρο της ΤΚ Σαντομερίου. “Ήξερε πολύ καλά εκείνα τα μέρη. Είχαν ξεκινήσει στις 4 το πρωί, όλοι μια παρέα από έξι άτομα. Την ώρα που ο χείμαρρος τους απείλησε, ανέβηκαν στα δέντρα για να σωθούν, αλλά ο γαμπρός μου πήγε να σώσει τα σκυλιά του. Τα αγαπούσε πολύ! Ήταν η ζωή του”, είπε στο tempo24, φορτισμένος συναισθηματικά ο κ. Φωτόπουλος.

Ο 70χρονος ζούσε από μικρό παιδί στην Αθήνα. Είναι εργολάβος οικοδομών παντρεμένος με έναν γιο. Η μεγάλη του όμως αγάπη ήταν το κυνήγι. Σοκαριστική ήταν η εικόνα που βρέθηκε το αυτοκίνητό του. “Είχε κοπεί στη μέση”, περιγράφει ο κ. Φωτόπουλος. Η αγωνία είναι μεγάλη για τον 70χρονο στο Σαντομέρι αλλά και στην Πάτρα, όπου εκεί βρίσκονται οι στενοί συγγενείς του. Όλοι ελπίζουν να έχουν ευχάριστα νέα.

Συνολικά 6 οι αγνοούμενοι

Χθες τη νύχτα και σήμερα το πρωί η Αστυνομία έλαβε ειδοποίηση για ακόμη δύο ανθρώπους που δεν έχουν δώσει σημεία ζωής.  Συνολικά ο αριθμός των αγνοουμένων είναι έξι, ενώ έχουν εντοπιστεί και 16 άνθρωποι νεκροί. Υπάρχουν πλέον φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών θα ξεπεράσει τους 20. Την ίδια ώρα παραμένουν στο νοσοκομείο 12 άτομα. Μια γυναίκα είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Η κόρη της 80χρονης που νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας συγκλονίζει περιγράφοντας πως εκείνη την ώρα εργαζόταν στο νοσοκομείο. “Το φορείο με τη μητέρα μου πέρασε μπροστά μου, αλλά δεν την αναγνώρισα” λέει η γυναίκα και περιγράφει ότι στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η θεία της.

Το σπίτι τους καλύφθηκε από τα λασπόνερα. Ήταν ο σύζυγός της που κατάφερε να σώσει τη γυναίκα από βέβαιο πνιγμό, διακινδυνεύοντας τη ζωή του. Ο κύριος Κώστας μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1 συγκλονίζει ωστόσο λέγοντας ότι πλέον δεν έχει κουράγιο να αντικρίσει το μέλλον.

“Αντίκρισα το Χάρο με τα μάτια μου, αλλά δεν μπορώ να αντικρίσω πλέον τη ζωή” λέει κάνοντας έκκληση για βοήθεια.

Θεία 28χρονου αγννούμενου: Τρεις μέρες τον ψάχνουμε

“Έχω τρεις μέρες που ψάχνω… Να φέρουν πιο πολλά συνεργεία και σκυλιά να βρούμε τους ανθρώπους μας. Είναι παιδιά και κλαίνε οι γονείς τους” είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή ΤΑΤΙAΝΑ live η θεία του 28χρονου που είναι ανάμεσα στους αγνοούμενους.

Τα τελευταία λόγια του 38χρονου οδηγού νταλίκας που αγνοείται στη Μάνδρα

Έκκληση προς όποιον γνωρίζει οτιδήποτε απευθύνει η οικογένεια του 38χρονου οδηγού νταλίκας, Ιωάννη Ρούμελη του Κωνσταντίνου ο οποίος αγνοείται από τις έξι το πρωί της Τετάρτης 15/11/2017 στη Μάνδρα Αττικής.

Η θεία του Κ. Ρούμελη μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα είπε: «Κάνουμε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι. Είναι 38 ετών οδηγός του φορτηγού. Ενός επικαθήμενου που είναι κάτω από τα λασπόνερα. Αγνοείται από τις έξι το πρωί. Το παιδί πάλευε για το μεροκάματο. Κάνουμε έκκληση αν κάποιος τον έχει δει. Αν είναι κάπου χτυπημένο το παιδί είναι η τελευταία μας ελπίδα. Γιατί δεν αναφέρονται τα ονόματα; Δεν ψάχνουμε για ένα σκυλί. Και τα σκυλιά έχουν ονόματα. Ψάχνουμε ένα παιδί 38 ετών που πάλευε με μόχθο.

Πήρε τηλέφωνο το αφεντικό του και του είπε ότι στις έξι το πρωί είχε ντελαπάρει. Φώναζε «Βοήθεια! Νερό! Πνίγομαι!»

«Δεν μας ενδιαφέρει. Να μάθουμε θέλουμε. Να βρούμε έστω και το σώμα του. Η οικογένειά του είναι άρρωστη. Η μητέρα και ο πατέρας του. Είμαστε οικογένεια που έχουμε πάθει πάρα πολλά στη ζωη μας. Ο πατέρας του είναι στην εντατική και η μητέρα του είναι με άνοια!»

Πηγή: Tempo24, ANT1,

 

Δυτική Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις